KezdőlapFormula 1Wolff szerint betonbiztos Hamilton maradása

Wolff szerint betonbiztos Hamilton maradása

-

Még a kétség szikrája sem merült fel Toto Wolffban a hétszeres világbajnok maradásával kapcsolatban.

Januárban Lewis Hamilton már a 38. életévét fogja betölteni, így Fernando Alonso után ő a második rangidős a mezőnyben. Ugyanakkor a brit versenyző még mindig érzi magában a tüzet, és a 8. rekord világbajnoki címre is fáj a foga.

A 2020-as szezon vége is a Mercedesről szólt, hiszen sokáig húzták-halasztották Hamiltonnal tárgyalást. Érvényes szerződése nem is volt 2021-re, az újat, csak az év elején írták alá. Az ominózus Abu Dhabi Nagydíj után többen a hétszeres világbajnok visszavonálásra tippeltek, sőt maga Hamilton is eljátszott a gondolattal, de végül visszatért a száguldó cirkuszba.

Jelenlegi kontraktusa 2023 végén jár le, ám Toto Wolff szerint nincs miért aggódniuk. Hamilton maradni fog a Mercedesnél.

„Lewis szerződése egy olyan téma, amivel a tél folyamán foglalkozni fogunk. Nincs kijelölt határidőnk a megállapodással kapcsolatban. Biztos vagyok a sikeres tárgyalásban, abszolút. Lewis a csapat része, a csapat pedig Lewisé. Nincs okunk arra, hogy ne folytassuk. Az egyik erőssége az, hogy még mindig lelkes és éhes a sikerre. Nagyszerű sportember, aki céltudatos és elszánt. ” – magyarázta az osztrák csapatfőnök a Beyond the Grid legújabb adásában.

Bottas és Russell is reagált Hamilton szerződéshosszabbítására

Forráscrash.net