Wolff erős Mercedesre számít Monacóban

Toto Wolff arra számít, hogy a Mercedes a következő Nagydíjakon nagy lépéseket tesz, hogy megközelítse a Red Bull Racinget és a Ferrarit. Ezen a hétvégén, Monacóban ismét mindent ki akar hozni a csapat lehetőségeiből, melyről a Mercedes előzetesében beszélt.

Toto Wolff, Team Principal and CEO, Mercedes AMG

Fotót készítette: Steven Tee / Motorsport Images

A fejlesztéseknek köszönhetően a Mercedesnek sikerült egy dobogós helyezést szereznie George Russell-lel Barcelonában. „Fantasztikus volt látni, ahogy George a Red Bullokkal küzdve megérdemelt dobogós helyezést ért el, míg Lewis küzdelme a mezőnyben a tizenkilencedik helyről az ötödikre hihetetlenül lenyűgöző volt" - mondta Wolff.

A csapatfőnöknek fontos, hogy ez ne egy egyszeri alkalom legyen, hanem szeretné fenntartani és emelni a szintet a következő versenyeken. Szerinte csapata készen áll a monacói hétvégére. „Idén eddig láttuk, hogy bármi megtörténhet, és igyekszünk majd minden lehetőséget maximálisan kihasználni."

Még több F1 hír:

A Mercedes regnáló konstruktőri bajnokként már eléggé lemaradt a bajnokságban, azonban az új autók ismeretlensége miatt könnyen elképzelhető, hogy a szezon során tovább tudnak fejlődni a többiekhez képest, ez esetben pedig akár a győzelmekért is harcolhatna George Russell és Lewis Hamilton.

Wolff szombat délelőtt többek között Christian Hornerrel együtt részt vesz az FIA sajtótájékoztatóján. A két csapatfőnök a szenzációs 2021-es szezon után sem ápol túl jó viszonyt egymással. A ferraris Mattia Binottóval azonban egymás mellé kell majd ülniük. Egy nappal korábban Max Verstappen és Carlos Sainz is egy szobában ül majd a mikrofonok elé.

Legyél a Motorsport-közösség része

Csatlakozz a beszélgetéshez
Előző cikk Leclerc elárulta, hogy a világbajnoki cím vagy a monacói győzelem a fontosabb neki
Következő cikk Gasly: Az év egyik legkeményebb futama következik

Legjobb hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások. Miért nem írja meg az elsőt?

Regisztrálj ingyen

  • Szerezz gyors hozzáférést a kedvenc cikkeidhez

  • Értesítések kezelése a legfrissebb hírekről és a kedvenc versenyzőkről

  • Hallasd a hangod a cikk kommentálásával.

Motorsport prime

Fedezd fel a prémium tartalmat
Feliratkozás

Kiadás

Magyarország