Wolff: Azt a Vettelt fogjuk látni, akit a ferraris korszaka elején láttunk!

Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke úgy véli, hogy azt a Vettelt fogjuk látni az Aston Martinnál, akit korábban a Red Bullnál és a ferraris korszaka elején láthattunk, hiszen nem koptak el a négyszeres világbajnok képességei.

Podium: race winner Sebastian Vettel, Ferrari

Fotót készítette: Ercole Colombo

Szerdán mutatták be az Aston Martin AMR21-et, amelyet Sebastian Vettel és Lance Stroll vezethet majd. A német pilóta csapatváltását óriási figyelem övezi, sokan arra számítanak, hogy sokkal jobban fog teljesíteni Vettel, mint tette azt az utolsó ferraris évében.

Közéjük tartozik a Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff is, aki a Sky Germanynek beszélt arról, hogy a „régi” Vettelt fogjuk látni, aki még mindig fiatal és nem koptak meg a képességei.

„Sebastian lefelé ívelő spirálban volt az elmúlt években, amelyben véleményem szerint nagy szerepet játszott az interperszonális faktor. Meg vagyok győződve arról, hogy a képességei nem koptak el. Még mindig nagyon fiatal, a 30-as évei elején jár, és elképesztő tapasztalat áll mögötte.”

Még több F1 hír:

„Sokan elfelejtik, hogy ő lett minden idők legfiatalabb világbajnoka a Red Bullal, és meg vagyok győződve arról, hogy ismét azt a Sebastiant látjuk, akit a Red Bull-os éveiben, illetve a ferraris korszaka elején láttunk – ekkor is nagyon erős teljesítményt nyújtott, ő volt az első számú kihívónk.”

Amikor a csapatfőnököt megkérdezték, hogy adott-e tanácsot Vettelnek arról, hogy csatlakozzon az Aston Martinhoz vagy távozzon a Forma-1-ből, az osztrák annyit válaszolt, hogy a négyszeres világbajnok egyedül döntött a jövőjéről.

„A nap végén minden csapat és minden versenyző saját maga hozza meg a szerinte helyes döntést. Ha időnként mondok is valamit nekik, egyértelmű, hogy nem az a fő ok, amely a döntésük mögött meghúzódik” – zárta Wolff.

Az Aston Martin név hozza a legtöbb szponzort, nem Vettel…

Legyél a Motorsport-közösség része

Csatlakozz a beszélgetéshez
Előző cikk Új névadó szponzort kapott a Haas!
Következő cikk Steiner: izgalmas évünk lesz – remélhetőleg a jó értelemben

Legjobb hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások. Miért nem írja meg az elsőt?

Regisztrálj ingyen

  • Szerezz gyors hozzáférést a kedvenc cikkeidhez

  • Értesítések kezelése a legfrissebb hírekről és a kedvenc versenyzőkről

  • Hallasd a hangod a cikk kommentálásával.

Motorsport prime

Fedezd fel a prémium tartalmat
Feliratkozás

Kiadás

Magyarország