KezdőlapFastest SlapVettel is beadta a derekát: Most már ő is fent van az...

Vettel is beadta a derekát: Most már ő is fent van az Instagramon

-

Megtört a jég a közösségi média oldalak és Sebastian Vettel kapcsolatában. A német pilóta ugyanis nemrégiben létrehozta a saját felhasználói fiókját az Instagramon, ugyanis a neve mellett ott áll a kék pipa, ami azt jelenti, hogy hitelesített a felhasználó fiók.

A négyszeres világbajnok még egyetlen posztot sem tett közzé a felületen, de már több, mint 300.000 követővel rendelkezik. Ezen téren Lewis Hamilton vezeti a rangsort, aki ugyan továbbra sem követ senkit, de az ő oldaláról 29,2 millió ember látja a friss bejegyzéseket és történeteket.

Így bezárult a kör, ugyanis a jelenlegi Forma-1-es mezőnyből Vettel volt az egyetlen, aki nem regisztrált még egyik közösségi média oldalra sem.

A német kiválóságtól egy évvel ezelőtt egy szurkolói beszélgetés során kérdezték meg, hogy miért nincsen még fent egyik közösségi média felületen sem.

„Nincs vele komolyabb problémám, mert nagyon sok jó dolog is történik ott, amikor az emberek egy nemes cél érdekében fognak ott össze” – válaszolta a kérdésre az 53-szoros futamgyőztes. – Igazából soha nem kezdtem el és nem érzem azt sok emberrel ellentétesen, hogy most nekem fel kell regisztrálnom oda. Szerintem nem annyira érdekes ez az egész.”

„Emellett is elfoglalt vagyok, de sokan mondják azt nekem, hogy a közösségi média használata egy jó dolog, ők nagyon élvezik és már valamilyen szinten függővé is váltak, és így tovább. Ez pont ugyanolyan, mint a kávé esete. Lehetséges, hogy ugyanezen okok miatt nem szoktam inni kávét.”

Vettel hivatalos Instagram oldala: https://www.instagram.com/sebastianvettel/