Verstappen: nem tolerálom többé, hogy egy TV-csatorna tiszteletlen legyen velem!

Max Verstappen szerint a brit Forma-1-es közvetítésért felelő Sky Sports egész évben tiszteletlen volt vele szemben, miközben a közösségi oldalakra jellemző szenzációhajhász módon idézik fel egyfolytában a 2021-es bajnoki finálét.

Max Verstappen, Red Bull Racing, 1st position, is interviewed in Parc Ferme

Fotót készítette: Sam Bloxham / Motorsport Images

Max Verstappen ezen a hétvégén egyáltalán nem nyilatkozott a legnagyobb angol nyelvű F1-es-csatornának, a Sky Sportsnak, miután Ted Kravitz bokszutcai riporter a Ted’s Notebook műsorban a közösségi oldalak kedvelt kifejezését átvéve mondta azt, hogy Lewis Hamiltont megfosztották a 2021-es bajnoki címétől.

Nem ez az első alkalom, hogy a Sky összetűzésbe kerül Verstappennel a 2021-es Abu-Dzabi Nagydíj óta, ahol az utolsó körben előzte meg Lewis Hamiltont Michael Masi versenyigazgató hibája után. 2021 karácsonya előtt a Sky egy olyan reklámmal kívánt boldog karácsonyt, amelyen a háttérben Verstappen silverstone-i kiesése volt látható lassított felvételen.

Még több F1 hír:

Verstappen a Mexikóvárosi Nagydíjat követő sajtótájékoztatón kijelentette, hogy megunta azt, hogy egész évben tiszteletlenül beszéltek vele, ezért nem volt hajlandó nyilatkozni a hétvégén a Sky-nak.

„Ennek a döntésnek semmi köze nem volt ehhez a hétvégéhez, mivel egész évben, nap mint nap tiszteletlenek voltak velem szemben. Ebből elegem van, és nem fogadom el. Senki nem élhet a múltban, mindenkinek tovább kell lépnie” – mondta Verstappen, aki szerint a Sky csak tovább tüzelte az összeesküvés-elméletekről beszélő szurkolókat ahelyett, hogy objektív tájékoztatást nyújtottak volna.

„A közösségi oldalak elképesztően toxikusak, de azzal, hogy a TV-ben élő közvetítésben ugyanígy viselkednek, csak rontanak a helyzeten, ahelyett, hogy javítanának azon. Egy ponton már nem tolerálom, hogy ennyire tiszteletlenek legyenek velem. Ezért döntöttem úgy, hogy nem válaszolok nekik.”

Legyél a Motorsport-közösség része

Csatlakozz a beszélgetéshez
Előző cikk Alonso: nem érdekel, mi volt az autó baja, most már csak a szezon végét várom
Következő cikk Ricciardo: kicsit más a véleményem a büntetésemről, de éreztem, hogy jó a tempóm

Legjobb hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások. Miért nem írja meg az elsőt?

Regisztrálj ingyen

  • Szerezz gyors hozzáférést a kedvenc cikkeidhez

  • Értesítések kezelése a legfrissebb hírekről és a kedvenc versenyzőkről

  • Hallasd a hangod a cikk kommentálásával.

Motorsport prime

Fedezd fel a prémium tartalmat
Feliratkozás

Kiadás

Magyarország