Verstappen-könyvet nyerhetsz az F1Világgal! - F1VILÁG.HU

Verstappen-könyvet nyerhetsz az F1Világgal!

HIRDETÉS
A hajrájához érkezett a 2021. évi Forma-1-es világbajnoki sorozat, a Red Bull versenyzője, Max Verstappen pedig két futammal az idény vége előtt 8 pontos előnyt élvez Lewis Hamiltonnal szemben. A holland pilóta egy jó eredménnyel és némi szerencsével már ezen a hétvégén bebiztosíthatja világbajnoki címét, olvasóinkat pedig nyereményjátékra invitáljuk!
DOHA, QATAR - NOVEMBER 20: Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing prepares to drive in the garage during qualifying ahead of the F1 Grand Prix of Qatar at Losail International Circuit on November 20, 2021 in Doha, Qatar. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

Lelkes követőink már megszokhatták, hogy időről időre értékes nyereményeket sorsolunk ki köztük, karácsony közeledtével pedig a következő hetekben is számos játékkal kedveskedünk olvasóinknak.

Most futó játékunkra Instagram-oldalunkon lehet jelentkezni, a velünk játszók között pedig Simon István Max Verstappen – Született bajnok című könyvét sorsoljuk ki a G-ADAM Könyv- és Lapkiadó Kft. jóvoltából!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

F1VILÁG.HU (@f1vilag) által megosztott bejegyzés

Hogy mit kell tenned? Kövesd az F1Világ Instagram oldalát, jelöld meg kommentben egy F1-rajongó ismerősödet, és nyerd meg neki, illetve magadnak is a hamarosan megjelenő kiadványt! Sorsolás december 3-án, pénteken! A részletes játékszabályzat ide kattintva olvasható el.

A könyvet – és még sok egyéb kiadványt – ide kattintva meg is rendelheted!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!