Verstappen ezzel a feltétellel hajlandó visszatérni a Drive to Survive-ba

A regnáló világbajnok korábban kategorikusan elzárkózott a Netflix doku-sorozatától, amiért az torz képet ábrázol a pilótákról, most viszont leült beszélgetni a producerekkel és elképzelhető, hogy a következő évadban már a holland is újra szerepelhet.

Max Verstappen, Red Bull Racing, meets some fans

Mark Sutton / Motorsport Images

Max Verstappen az egyik legnagyobb kritikusa a rajongók körében egyébként nagyon népszerű Netflix-sorozatnak és korábban azt is kijelentette, nem hajlandó szerepelni benne, mert eltorzítja a valóságot.

A Drive to Survive-ot több pilóta és csapatfőnök is kritizálta azért, mert bizonyos részleteket eltúloznak és összemosnak a show kedvéért, a Forma-1 népszerűségének viszont egyértelműen jót tesz, nem véletlen, hogy a következő években is forgat a Netflix a versenyhétvégéken.

A Red Bull világbajnoka csütörtökön Silverstone-ban elárulta, leült beszélgetni a műsor producereivel és a jó hangulatú tárgyalás után nem elképzelhetetlen, hogy az ötödik évadra visszatér a kamerák elé.

Még több F1 hír:

„Elmagyaráztam a producereknek, hogy mit gondolok erről az egészről és szerintem mi ment rosszul a múltban. Igazából nagyon jó és gyors megbeszélés volt“ - mondta Verstappen a Motorsport.com-nak.

„Több beleszólást szeretnék abba, hogyan ábrázolnak, ahelyett, hogy adok egy interjút és nem lehetek biztos abban, milyen módon fogják bevágni a műsorba a mondataimat“ - magyarázta a holland.

„Mindössze annyit kérek, hogy reálisabb képet fessen, legalábbis rólam. Nem tudom befolyásolni, hogy más versenyzőkkel mit csinálnak, de a magam részéről szeretném én irányítani azt, amit nyilatkozok“ - tette hozzá a címvédő.

 

Verstappen azt is elmondta, megértette miért akarják minden áron bevonni a műsorba a szerkesztők, de nekik is világossá tette, a saját feltételei szerint hajlandó csak belemenni a folytatásba, különben nincs értelme részt venni.

„Megértem, hogy a rajongók a lehető legtöbb személyes történetet szeretnék látni a Drive to Survive-ban, de szeretném, ha úgy látnának, amilyen vagyok, nem amilyennek beállítanak. Képesnek kell lennünk azt mondani, bocs srácok, nem hiszem, hogy ez jó fényben tüntetne fel“ - zárta Verstappen.

Bajba kerülhet Sainz, futóművet kellett cserélni a Ferrariban


Nézzétek meg a Forma-1-es Kanadai Nagydíj legjobb képeit az alábbi videóban!

Legyél a Motorsport-közösség része

Csatlakozz a beszélgetéshez
Előző cikk Íme a 2022-es Osztrák Nagydíj menetrendje: újabb szombati sprint!
Következő cikk Leclerc nehezen tudta élvezni a Hamilton és Perez elleni csatáját

Legjobb hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások. Miért nem írja meg az elsőt?

Regisztrálj ingyen

  • Szerezz gyors hozzáférést a kedvenc cikkeidhez

  • Értesítések kezelése a legfrissebb hírekről és a kedvenc versenyzőkről

  • Hallasd a hangod a cikk kommentálásával.

Motorsport prime

Fedezd fel a prémium tartalmat
Feliratkozás

Kiadás

Magyarország