KezdőlapTouring CarWTCRUjjtörést szenvedett Nagy Dániel Vila Realban

Ujjtörést szenvedett Nagy Dániel Vila Realban

-

Balszerencsésen ért véget a portugál kaland a Zengő Motorsport magyar pilótájának számára. Nagy Dániel a második versenyen ütközött előbb a szalagkorlátba, majd az álló autójába csapódott bele nagy sebességgel Nathanael Berthon.

Keserédes volt tehát Rob Huf győzelmi ünneplése a magyar csapat bokszában, hiszen a korábbi világbajnok nyerte a fordított rajtrácsos futamot, ezzel a bajnokságban is előkelő helyre lépett előre. Csapattársa azonban a sikánnál járt pórul.

Nagy autója a sikán kijáratánál vált alulkormányzottá és utcai pálya révén nem volt messze a szalagkorlát, amit el is találta a Cupra, a tempó nem volt nagy, de annyira elég volt, hogy az ideális évre csapódjon vissza az autója, pechjére a pont érkező Audis Berthon elé, aki nagyobb tempóval oldalról ütközött a Zengős autóba.

Az eset után mindkét pilótát kivizsgálásra elszállították, a közösségi médiás posztjaik alapján pedig Nagy Dániel kisebb ujjtöréssel és egyéb apróbb sérülésekkel, míg a francia versenytársa a 27G-s becsapódás ellenére nem szenvedett törést, csupán apróbb fájdalmakat érez a nyakában és a háta közepén.

Nagy immáron felkötött kézzel üzent a Zengő Motorsport facebook oldalán az érte aggódóknak.