Új autóját nem, fényezését viszont bemutatja a Williams F1-es csapata február elején - F1VILÁG.HU

Új autóját nem, fényezését viszont bemutatja a Williams F1-es csapata február elején

HIRDETÉS
Február 6-án csapatbemutatót tart a Williams Forma-1-es alakulata – az istállónál idén az újonc Logan Sargeant lesz Alex Albon csapattársa, a szűk egy hónap múlva esedékes prezentáción pedig az idei autó fényezésével is megismerkedhetünk.
Alex Albon, Williams

A brit istálló tavaly az utolsó helyen zárt a konstruktőrök versenyében, az idényt követően pedig távozott posztjáról Jost Capito csapatfőnök, illetve FX Demaison technikai igazgató – bőven lesz tehát változás a Williamsnél 2023-ra, nem is beszélve arról, hogy a távozó Nicholas Latifi helyét egy újonc pilóta, Logan Sargeant veszi át.

A patinás kiscsapat szerdán jelentette be, február 6-án egy szezonindító bemutatót tart majd, itt ismerkedhet meg a nagyérdemű a csapat új versenyzőjével, de leleplezik majd a Williams 2023-as autójának fényezését is. Hogy az új, FW45-ös versenyautót mikor láthatjuk, az egyelőre nem világos, ám jó esély van rá, hogy csak a szezont megelőző, bahreini teszten.

Az F1Világon mindenesetre minden fontos információról beszámolunk az F1-es idény előtt is – így természetesen az autóbemutatókról is élő közvetítésekkel, exkluzív riportfilmekkel és fotógalériákkal szolgálunk majd.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!