2024. április 25. 03:21
KezdőlapOffroadTelt házas arénát szeretne Budapesten a Superenduro GP lengyel sztárja

Telt házas arénát szeretne Budapesten a Superenduro GP lengyel sztárja

Február 4-én rendezik a Superenduro-világbajnokság budapesti fordulóját. A tabella első négy helyezettjéből hárman is üzentek a magyar közönségnek.

Február 4-én látogat el a Superenduro-viágbajnokság mezőnye Budapestre, egészen pontosan a Papp László Sportarénába. Az alapkategóriák közül a bronz már teljesen elfogyott, cikkünk írásának pillanatában goldból is mindössze egyetlenegyet lehet már csak kapni, silverből viszont még számos jegy vár gazdára. A belépőket ezen a linken lehet megvásárolni.

Az eseményen négy magyarnak is lehet szurkolni. A csúcskategóriát jelentő Prestige-ben a krakkói fordulóban tizenharmadik helyet szerző Zsigovits Norbert, valamint Mizsér Gergő és Varga Imre, míg a juniorok között az idénynyitó után a kilencedik helyen álló Liszka Roland lesz ott. Rajtuk kívül természetesen a legnagyobb sztárok is képviseltetik magukat, akik közül hárman is üzentek a magyar közönségnek.

A lengyelországi nyitányt megnyerő, és így jelenleg listavezető Billy Boltnak Budapest az egyik kedvenc helyszíne.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Enduro GP of Hungary (@endurogp.hu) által megosztott bejegyzés

A harmadik helyen álló Cody Webb hangsúlyozta, hogy akik kimennek, azok látványos eseménynek lehetnek szemtanúi.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Enduro GP of Hungary (@endurogp.hu) által megosztott bejegyzés

A hazai pályán negyedik pozícióban kezdő Taddy Błażusiak pedig egyenesen kijelentette, hogy telt házat szeretne látni Budapesten.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Enduro GP of Hungary (@endurogp.hu) által megosztott bejegyzés


A KTM Centrum is készül a budapesti Superenduro GP-re. A webshopban minden jegyvásárló 15%-os kedvezményre jogosult alkatrészek, kiegészítők és ruházat vásárlása esetén, valamint 5% kedvezményre minden motor megvásárlása alkalmával. A KTM Centrum az idei versenyhez hasonlóan 2023-ban is megjelenik a Papp László Budapest Sportarénában, ahol szintén megvásárolhatók lesznek a termékek. További részletek az EnduroGP.hu oldalon. (X)