Sikeresen operálták meg Marc Marquez jobb karját

A hatszoros MotoGP világbajnok Marc Marquezt karján elvégzett legújabb operációt sikeressé nyilvánította a spanyol legenda sebésze.

Marc Marquez, Repsol Honda Team

Fotót készítette: Gold and Goose / Motorsport Images

Miután éppen, hogy felépült a bal vállával kapcsolatos műtétből, Marc Marquez csúnyán összetörte a jobb felkarját a 2020-as Spanyol Nagydíjon, amit csak 3 műtéttel sikerült helyre hoznia a spanyol motoros orvosi csapatának.

Annak ellenére, hogy 2021 áprilisában visszatért, és három futamgyőzelmet is szerzett, Marquez nem nyerte vissza korábbi formáját, és továbbra is fájdalomcsillapítókon élt, hogy versenyezhessen.

Marquez az Olasz Nagydíjon jelentette be, hogy az Egyesült Államokba fog utazni, hogy ismét megoperálják a jobb felkarját, amely magába foglalta a felkarcsontjának és a vállának elforgatását is, hogy visszanyerje korábbi formáját.

További híreink:

Csapata, a Repsol Honda által kiadott közleményben a minnesotai Mayo Clinic orvosa, Dr. Joaquin Sanchez Sotelo pedig arról tájékoztatta a közönséget, hogy komplikációktól mentesen, kb. 3 óra alatt sikeresen megműtötték Marquez felkarját.

Egyelőre nem tudni, hogy mikor térhet vissza az aktív versenyzéshez Marquez, könnyen lehet, hogy a teljes 2022-es szezont kiülni a spanyol versenyző, mivel a célja az, hogy 2023-ban ismét a győzelmekért harcolhasson.

Legyél a Motorsport-közösség része

Csatlakozz a beszélgetéshez
Előző cikk A jel, ami arra utal, hogy Pol Espargaró távozni fog a Repsol Hondától
Következő cikk Nem döntötte még el a Ducati, ki lesz Bagnaia csapattársa 2023-ban

Legjobb hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások. Miért nem írja meg az elsőt?

Regisztrálj ingyen

  • Szerezz gyors hozzáférést a kedvenc cikkeidhez

  • Értesítések kezelése a legfrissebb hírekről és a kedvenc versenyzőkről

  • Hallasd a hangod a cikk kommentálásával.

Motorsport prime

Fedezd fel a prémium tartalmat
Feliratkozás

Kiadás

Magyarország