DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Ricciardo részleteket árult el a sorozatáról

A McLaren pilótája először beszélt bővebben arról a tévésorozatról, melynek készítésében szervesen részt vesz. Az ausztrál versenyző a háttérben dolgozik majd, és biztosan nem jelenik meg a képernyőn.

Nemrégiben derült ki, hogy a Hulu nevű streaming platform gondozásában egy újabb F1-es sorozat készülhet, melynek gyártásában Daniel Ricciardo segítségére is számítanak az alkotók. A szériához jelenleg írókat keresnek, tehát a projekt egyelőre még nagyon az elején jár, ám az ausztrál versenyző néhány dolgot már elárult a jövőbeli terveikről.

„A Temple Hill cégével álltam össze, mert ők tudják, mit csinálnak ezen a területen, szóval teljesen megbízom bennük. Alapvetően executive producerként fogok tevékenykedni, de megpróbálom egy kicsit irányítani a hajót. Egy fikcióról van szó, viszont próbálok annyi beleszólást adni, hogy tartsuk az irányt, és ne menjünk annyira messzire, amikor az emberek már azt mondanák, hogy oké, ilyen soha nem történhet meg. Igyekszem a lehető legjobb tanácsokat adni, amikor csak tudom” – idézte Ricciardo szavait az F1i.com.

A 33 életévét ma betöltő versenyző szerette volna egyértelművé tenni, hogy ő csak a háttérből segíti a projektet, így biztosan nem szerepel majd a sorozatban.



„Még csak most tartunk ott, hogy írót találunk hozzá. Nem akarok nyomást gyakorolni rájuk, de remélhetőleg a nyár végére minden kialakul, aztán jön a válogatás. Nem tervezek szerepelni benne, persze, ha szükségük van egy jóképű csődörre, aki beugrik...„ – viccelődött Ricciardo.

Bár mostanában egyre több olyan alkotás készül, melynek a Formula-1 adja az alapját, a McLaren versenyzője leszögezte, hogy nem kíván versenyezni ezekkel a produkciókkal.

„Ha valaki úgy érzi, hogy ez olyan, mint valami verseny, akkor téved. Nyilvánvalóan azzal, amit ők csinálnak, vagy, amit a Hulu velem, tényleg király, kihasználjuk a Formula-1 növekedési ütemét, hogy ilyen projektekben vegyünk részt, és a sportágat felfelé toljuk. Bizonyos értelemben úgy látom, hogy mindannyian támogatjuk egymást, hogy támogathassuk a sportot” – tette hozzá.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: