DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Podcast: Új pályák az F1-ben: Sikerek és kudarcok

Miami új helyszínként debütál az F1 vérkeringésében, ezért a Formula Podcast stábja utánanézett: milyen sorsra jutott a legutóbbi tíz bemutatkozó versenypálya?

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Emlékszik még valaki a Buddh versenypályára? Vagy Valenciára? Nem is beszélve a dél-koreai félkész komplexumról, amelyet nevetünk Jeongamnak és Mokpónak is. Ezek a helyszínek jelentették a legnagyobb kudarcot a vérmes reményekkel bemutatkozó, hosszabb távra tervező F1-es pályák közül, de vajon miért buktak ekkorát? Vannak persze a legutóbbi tíz csatlakozó létesítmény köhzött olyanok is, akiknek sikerült gyökeret ereszteni a sportágban: nekik miért jött össze? A jövő hét végén esedékes Miami Nagydíjra hangolva Sanyi (Insta, Twitter, Facebook: @mesandor) és az „egyfutamos” kihagyás után visszatérő Gergő ezekre a kérdésekre keresik a válaszokat. Csatlakozz hozzájuk!



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

Áprilisi adásaink elkészítését többek között Móni István, Végi Ádám, Varga Csaba, Hetyey Júlia, Ort Noémi, Bertalan Zoltán, Fehér Ákos, Bali Viktor, Visi Ákos, Schneider Judit, Kocsis László, Nepp Levente Péter, Magda Zsanett Odett és Molnár Árpád támogatták. Köszönjük nekik!

Műsorunk támogatója a TIBORMODEL.COM, F1-es és utcai modellek óriási kínálatával

A Formula Podcast összes adása: 

 

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: