DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Podcast: Tíz szupersztár, aki hiányzott az F1-ből

Danica Patrick a Hondában, Loeb a Red Bullban, Dixon és Gordon a Williamsben… Csak néhány példa az elmúlt évtizedek meg nem valósult F1-es karrierjei közül – legújabb adásunkban e témát jártuk körül.

Aligha lehet kérdéses, hogy a pályaversenyzés összes szakága közül rendszerint az F1-ben a legmagasabb a mezőny átlagszínvonala – ám ez nem jelenti azt, hogy a világ legjobb autóversenyzői kivétel nélkül a száguldó cirkuszban kötöttek volna ki. A Formula Podcast legújabb toplistás adásában tíz olyan klasszist mutatunk be, akiknek esetleges F1-es szerződéséről pletykák vagy akár nagyon komoly hírek is szóltak, de végül a szándék, a lehetőség vagy egyszerűen a szerencse hiányzott ahhoz, hogy a királykategóriában is letegyék a névjegyüket.

Tizenkét Le Mans-i, öt daytonai 24 órás, négy Indy 500 és két Dakar-győzelem, továbbá 26 világbajnoki, 10 IndyCar-bajnoki és négy NASCAR-bajnoki cím büszke tulajdonosai alkotják ezt a félelmetesen erős listát, akik nélkül garantáltan szegényebb lett az elmúlt évtizedek F1-es történelme.

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

 

Formula Podcast_hirdetes_S02E21_A



A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: