DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Podcast – Sainz: 150. nekifutásra pole és győzelem!

Lezárult Carlos Sainz böjtje: a Ferrari spanyolja a Brit Nagydíjon megszerezte első pole-ját és futamgyőzelmét is, a Formula Podcast pedig kitárgyalta az eseményeket.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Nagy hétvége volt Silverstone-ban: a nyár közepi késő őszben pörögtek az események a legendás versenypályán, ahol hónapokon át tartó kőkemény kritikaáradat közepette Sainz végre rajtelsőséget szerzett és futamgyőzelmet aratott – F1-es karrierje során először. Jól tette-e a Ferrari, hogy a spanyolt részesítette előnyben a bokszkiállásoknál? Milyen hatással lesz a siker az újdonsült győztesre és milyennel Charles Leclerc-re, aki most faraghatott volna a hátrányából? 

A brit derbi más kérdéseket is felvetett: például azt, hogy tovább tart-e a Mercedes és Lewis Hamilton lendülete, tűrik-e még a McLarennél Daniel Ricciardo ismét silányodó teljesítményét? A hétvége sokkoló eseménye Zhou balesete volt, amely alaposan felborzolta a kedélyeket: mit léphetnek a biztonságért felelős szakemberek egy ilyen incidens után?

 

Formula Podcast_hirdetes_S03E34_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

Júniusi adásaink elkészítését többek között Móni István, Végi Ádám, Varga Csaba, Bálint Ákos, Ort Noémi, Bertalan Zoltán, Bali Viktor, Visi Ákos, Schneider Judit, Hetyey Júlia, Kocsis László, Nepp Levente Péter, Magda Zsanett Odett, Fehér Ákos és Molnár Árpád támogatták. Köszönjük nekik!

Műsorunk támogatója a TIBORMODEL.COM, F1-es és utcai modellek óriási kínálatával

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: