DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Podcast

Podcast: Mutatják is, meg nem is!

Igazi új autót még nem láttunk a bemutatódömpingben, de így sem maradt téma nélkül a Formula Podcast stábja – sőt!

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Gergő és Sanyi rögtön a műsor elején kivesézték, hogy mit jelent az FIA bejelentése, amely szerint Mohammed ben Sulayem elnök „hátralép”. Vajon tényleg az történik és azért, amire a legtöbben gondolnak? Esetleg más áll a háttérben? Négy csapat, a Haas, a Red Bull, a Williams és az Alfa Romeo már megmutatta, amit meg akart mutatni: a srácok egyesével végig mennek az eddigi prezentációkon és igyekeznek megmutatni, hogy melyik esemény miért volt igazán érdekes.

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 
 

A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Februári adásaink elkészítését többek között Végi Ádám, Móni István, Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Schneider Judit, Kocsis László, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2



yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: