Perez: „Kis különbségre számítottunk, de nem ennyire”

Sergio Perez részben elégedetten zárhatta a pénteki napot, ugyanis sikerült világbajnok csapattársa, Max Verstappen előtt végeznie, ugyanakkor a két Ferrari egyelőre előrébb tart náluk. A mexikói harmadik lett a monacói második szabadedzésen.

Sergio Perez, Red Bull Racing RB18

Fotót készítette: Zak Mauger / Motorsport Images

Perez ugyan nem sokkal, de gyorsabb csapattársánál, Max Verstappennél a monacói FP2 során. Jó eredmény a mexikói számára, de a Ferrarihoz képest a Red Bull Racingnek még ki kell találnia valamit holnapig. Perez a sajtónak nyilatkozva ezért azt mondta, hogy van még mit tenni.

Christian Horner csapatfőnök is azt mondta, hogy van lemaradás a Ferrarihoz képest, de szerencsére van még idejük fejlődni. Perez egyetért a csapatfőnökével és a Sky Sportsnak nyilatkozva arról beszélt, hogy a sok forgalom megnehezítette a gyakorlásukat.

Még több F1 hír:

 „A hosszú etap nehéz volt a sok forgalommal. Általánosságban elmondható, hogy hiányzik néhány dolog a Ferrarihoz képest. Meglepődtünk ezen, kis lemaradásra számítottunk, de nem ekkora különbségre. Még rengeteg munka vár ránk” – mondta Perez.

Pereznek jó három tized hiányzik a Ferrari pilótáihoz képest, Verstappennek így még egy kicsit több. Horner, Perez és Verstappen is azt mondta, hogy a Red Bull pénteki napja „közepes” volt, így a holnapi naptól várják az előrelépést. Általában az edzéseken sok a kérdőjel, az időeredmények nem sokat mondanak, mert nem világos, hogy milyen tesztprogramon vannak a különböző csapatok és pilóták.

Legyél a Motorsport-közösség része

Csatlakozz a beszélgetéshez
Előző cikk Daniel Ricciardo reagált a McLaren-főnök kritikájára
Következő cikk Leclerc elégedett a pénteki nappal, bizonyítani akar hazai pályán

Legjobb hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások. Miért nem írja meg az elsőt?

Regisztrálj ingyen

  • Szerezz gyors hozzáférést a kedvenc cikkeidhez

  • Értesítések kezelése a legfrissebb hírekről és a kedvenc versenyzőkről

  • Hallasd a hangod a cikk kommentálásával.

Motorsport prime

Fedezd fel a prémium tartalmat
Feliratkozás

Kiadás

Magyarország