Perez: Jól indult az év, de ez lehet, semmit nem fog érni...

Sergio Perez, a Red Bull Forma-1-es pilótája a csapat hivatalos sajtóközleményében hívta fel a figyelmet arra, bármennyire is uralták az első két futamot, a szezon még nagyon sokáig tart.

Christian Horner, Team Principal, Red Bull Racing, Sergio Perez, Red Bull Racing

Fotót készítette: Red Bull Content Pool

Sergio Perez karrierje eddigi legjobb szezonkezdetén van túl. Sorozatban két kettős győzelemben vett részt, ráadásul Szaúd-Arábiában már az első győzelmét is megszerezte, szóval szinte a legtöbbet hozta ki ebből a két hétvégéből.

A Red Bull Ausztrál Nagydíjat beharangozó közleményében így értékelte a csapat teljesítményét: „Nagyon büszke vagyok a csapat és a mi teljesítményünkre Dzsiddából. Hibátlan hétvégém volt és ez volt az egyik célom idénre, hogy mindhárom nap egyenletes teljesítményt nyújtsak. Azonban még csak két versenynek van vége és tovább kell dolgoznunk, hogy a folytatás is hasonló legyen.”

„A bahreini és a szaúdi pálya teljesen elütnek egymástól és Ausztrália is egy új kihívás lesz nekünk és az autónak. Remek a tempónk és keményen dolgozunk együtt azon, hogy a műszaki hibák is elkerüljenek. Jól indult az év, de ez lehet, hogy semmit sem fog érni, ha nem tartjuk fenn ezt a szintet.”

Perez és Verstappen egyelőre a helyzet jelen állása szerint csak egymás dolgát nehezíthetik meg, a Ferrari és a Mercedes egyelőre nem tűnik fenyegetőnek számukra. Fernando Alonso volt az, aki mindkét eddigi versenyen megosztotta velük a dobogót, de a pályán még ő sem tudott a közelükbe férkőzni.

Új csapatot hozna a Forma-1-be a BAR volt csapatfőnöke.

 

Legyél a Motorsport-közösség része

Csatlakozz a beszélgetéshez
Előző cikk Ezért érzi úgy a Williams, hogy az extra szélcsatornás idő nem jelent garantált előnyt
Következő cikk „Talán a Mercedes vet véget a Hamiltonnal való kapcsolatának a szerződése miatt...”

Legjobb hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások. Miért nem írja meg az elsőt?

Regisztrálj ingyen

  • Szerezz gyors hozzáférést a kedvenc cikkeidhez

  • Értesítések kezelése a legfrissebb hírekről és a kedvenc versenyzőkről

  • Hallasd a hangod a cikk kommentálásával.

Motorsport prime

Fedezd fel a prémium tartalmat
Feliratkozás

Kiadás

Magyarország