Perez: Egy körön nem vagyok elég gyors

Sergio Perez a pénteki bahreini szabadedzések után úgy érzi, egy körös tempója még nem az igazi új autójában. A Red Bull mexikói versenyzője több mint fél másodperces hátrányban zárta a napot csapattársához, Max Verstappenhez képest.

Sergio Perez, Red Bull Racing

Fotót készítette: Red Bull Content Pool

Míg Max Verstappen mindkét pénteki szabadedzésen az élre kormányozta a Red Bull-t, Sergio Perez egy 6. és egy 10. helyet szerzett a két gyakorlás során. A mexikói mindkét alkalommal nagyjából 0,6 másodperccel maradt el csapattársától.

Perez szerint tagadhatatlan, hogy egy körön még nem tudja kihozni a legtöbbet az RB16B-ből. A Red Bull újonnan igazolt versenyzője szerint a hosszabb etapokon ugyanakkor sokkal jobb a helyzet. 

Még több F1 hír:

„Ha össze kéne foglalnom a napot, azt mondanám, hogy még dolgoznom kell az egy körös tempómon, itt ugyanis nem érzem még egynek magam az autóval, és nem mindig tudom, miképpen fog reagálni.”

„A hosszabb etapokon sokkal kényelmesebben érzem magam, ami az időeredményeken is meglátszódik. Még dolgoznunk kell a lágy gumikkal, de az autó összességében jól teljesít.”

„Gyorsak vagyunk, holnap egy szoros időmérő edzésre számítok. Ki kell használnunk a lehetőségeinket, és jól kezdeni az évet” – tűzte ki a célt a mexikói versenyző. 

Hamilton szerint hátrányban vannak a Red Bull-hoz képest

Legyél a Motorsport-közösség része

Csatlakozz a beszélgetéshez

Ajánlott videó:

Előző cikk Mercedes: „Közelebb vagyunk, mint a teszteken”
Következő cikk Sainz: nem akarok hülye hibákat elkövetni

Legjobb hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások. Miért nem írja meg az elsőt?

Regisztrálj ingyen

  • Szerezz gyors hozzáférést a kedvenc cikkeidhez

  • Értesítések kezelése a legfrissebb hírekről és a kedvenc versenyzőkről

  • Hallasd a hangod a cikk kommentálásával.

Motorsport prime

Fedezd fel a prémium tartalmat
Feliratkozás

Kiadás

Magyarország