csütörtök, március 28, 2024

Óriási bunyó a NASCAR futamon, Mike Tyson is megirigyelné

Dátum:

Megosztás:

Andrew Grady és Davey Callihan különbözött össze a Martinsville Speedway-en rendezett a ValleyStar Credit Union 300-on.

- Reklám -

A videófelvételen az látható, ahogy Andrew Grady Davey Callihan vezetőoldali ablakához sétál. Grady látszólag kiabált valamit, majd elképesztő sorozásba kezd, és megpróbálja kiütni Callihant, aki még mindig be volt csatolva az autójába.

- Reklám -

Grady ezután még egy rúgást is bevetett – igaz ezt már csak az autó ellen – majd ezután a biztonságiak távolították el a helyszínről.

- Reklám -

Grady azt mondta, hogy azzal volt problémája, ahogyan Callihan vezetett, és hogy Callihan összetörte őt és egy másik versenyzőt, Brandon Pierce-t is.

Bemutatott nekem, ezért elkezdtem Mike Tyson-olni a fejét” – mondta Grady a Racing America szerint a riportereknek az incidens után.

És a nap folyamán nagyon, nagyon jók voltunk. Az autó gyors volt. De vannak ezek a hülyék, akik idejönnek és velünk versenyeznek, és semmi keresnivalójuk egy late modelben.

Nem volt közel. Szimplán beesett mellém, és közben tönkretette egy másik srác versenyét is.

„Ez a nagyfiúk sportja, szóval ha egy ilyet csinálsz, akkor készülj fel arra, hogy szétrúgják majd a se**ed.”

Callihan megvédte a lépését, mondván, hogy a főversenybe való bekerüléshez szükséges pozícióban volt.

Ez a csata egy fontos pozícióért volt. Az én szemszögemből nézve ott voltam mellette. Persze, hogy mindent beleadtam, itt milliméterek dönthetnek” – mondta Callihan, majd hozzátette, hogy ő bizony nem mutatott be Grady-nek.

A late model stock verseny a NASCAR Roots sorozat része volt. Peyton Sellers nyerte volna a futamot.