Óriási balhé az Andretti Autosportnál, Grosjean teljesen kiakadt!

Óriási balhé alakult az Andretti Autosportnál, miután Mid-Ohioban Romain Grosjean megtagadta a csapatutasítást és mindenki mindenkivel összeveszett.

Romain Grosjean, Dale Coyne Racing with RWR Honda

Fotót készítette: Barry Cantrell / Motorsport Images

Romain Grosjean és Rossi a futamon összeértek, majd mindketten elhagyták a pályát, és a csapatrádión keresztül vitába keveredtek. Michael Andretti csapattulajdonost ezután hevesen vitatkozott Rossi édesapjával. Grosjean a csapatrádión füstölgött Rossi miatt: „Mi a fene baj van vele?".

Grosjeant ezután csapata arra kérte, hogy tartsa fel a forgalmat, hogy segítsen Rossinak - de ő ezt visszautasította. „Mert Rossi a falnak lökött, így nem fogom megvédeni őt" - érvelt.

Grosjean az Andretti másik pilótájával, Colton Hertával is incidensbe keveredett, melynek következtében megforgott. Rossi pedig Devlin DeFrancescónak ütközött. Herta a 15., DeFrancesco a 17., Rossi a 19., Grosjean pedig a 21. helyen végzett a futamon.

Még több F1 hír:

Grosjean ezt követően így nyilatkozott:a Crash.net szerint: „Bocsánatot kell kérnem Coltontól. Sokkal több tapadásom volt, mint a többieknek, így későn fékeztem. Nem tudtam, hogy Colton ilyen korán fékezik. Így megpróbáltam elkerülni az érintkezést.”

„Ez nem volt jó részemről, de azt hiszem Rossi abszolút hülyeséget csinált, lágyabb gumikon voltam. Én kívül vagyok, és nagyobb sebességet viszek a kanyarba. Egyszer csinálta az újraindításnál. Oké, talán megcsúszott a hideg gumikon. A következő körben megint megtette, aztán szándékosan csinálta. Fáj a kezem. Elvesztettük a r*hadt versenyt” – mondta.

 

Ilyen egy kör a Red Bull Ringen - éld át virtuálisan!

Legyél a Motorsport-közösség része

Csatlakozz a beszélgetéshez
Előző cikk IndyCar: McLaughlin győzött Mid-Ohión, Grosjean kiakadt a csapattársára
Következő cikk Herta már ezen a héten tesztelheti a McLaren F1-es autóját

Legjobb hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások. Miért nem írja meg az elsőt?

Regisztrálj ingyen

  • Szerezz gyors hozzáférést a kedvenc cikkeidhez

  • Értesítések kezelése a legfrissebb hírekről és a kedvenc versenyzőkről

  • Hallasd a hangod a cikk kommentálásával.

Motorsport prime

Fedezd fel a prémium tartalmat
Feliratkozás

Kiadás

Magyarország