Norris szerint nem lazíthat a McLaren - F1VILÁG.HU

Norris szerint nem lazíthat a McLaren

HIRDETÉS
Nem szállhat el az imolai sikerektől a McLaren Forma-1-es csapata – ezt mondja Lando Norris, aki szerint minden területen fejlődniük kell annak érdekében, hogy maguk mögött tartsák közvetlen riválisaikat.
Lando Norris, McLaren MCL35M rear

Norris a 3. helyen ért célba az Emilia-Romagna Nagydíjon, így F1-es pályafutása során másodszor állhatott fel a pódiumra. A brit pilóta az imolai eredmény után csapatát méltatta, ugyanakkor felhívta a figyelmet arra is, kőkemény munkára lesz szükség annak érdekében, hogy közelebb kerüljenek a Mercedeshez és a Red Bullhoz, és persze maguk mögött tartsák ellenfeleiket.

„Lenyűgöző érzés volt másodszor is dobogóra állni, csapattársaim nélkül viszont nem sikerült volna” – mondta a McLaren versenyzője. „A pályán és a gyárban mindenki a legtöbbet nyújtja azért, hogy minden egyes hétvégén a legjobb esélyeink legyenek.”

„Az eredmény is mutatja, hogy milyen előrelépéseket teszünk, hogy közelebb kerüljünk az élmezőnyhöz. Persze tudjuk, hogy nem minden verseny alakul a mi szájízünk szerint.”

„Leszegett fejjel kell dolgoznunk, minden területen javulnunk kell, hogy megtaláljuk azt az extra tizedet, ami a különbséget jelentheti erős ellenfeleinkkel szemben.”

„Azt gondolom, Imola tényleg megmutatta számunkra, hogy minden lehetőséget ki kell használnunk, mert nagyon szoros a küzdelem.”

Az előttünk álló hétvégén a Forma-1 mezőnye Portimaóban vendégszerepel: a portugál pálya tavaly először látta vendégül a királykategóriát, Norris pedig kíváncsian várja, mit tartogat számukra idén a különleges helyszín.

„Örülök, hogy ezen a hétvégén visszatérünk Portugáliába, mert ez egy olyan pálya volt tavaly, ami hozzátett valami különlegeset a tavalyi versenynaptárhoz. A szintkülönbségek miatt igazán nehéz vezetni ezen a pályán, néhány kanyarba vakon megyünk bele. Tavaly mindenki küszködött a tapadással, mivel nem sokkal a verseny előtt aszfaltozták újra a pályát. Érdekes lesz látni, milyen lesz ezen a hétvégén. Remélhetőleg ezúttal kicsit jobban nyomhatjuk neki!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!