Norris indulása még kérdéses, de Brown bizakodik

Nem él egyszerű napokat a McLaren, ugyanis Lando Norris még mindig mandulagyulladással küzd az egyik legnehezebb Forma-1-es hétvégéje után. Zak Brown azonban bízik a brit pilóta gyors felépülésében.

Lando Norris, McLaren, in Parc Ferme

Fotót készítette: Mark Sutton / Motorsport Images

Lando Norris a Spanyol Nagydíj alatt eléggé megbetegedett, mégis úgy döntött, hogy befejezi a versenyt. A McLaren vezérigazgatója, Zak Brown reméli, hogy a versenyző ott lesz Monacóban is, bár nem zárja ki, hogy túl korán lenne a versenyzéshez. Ezt a Sky Sportsnak adott interjújában mondja el.

„Nagyon beteg volt. Nem is voltunk biztosak benne, hogy megkapja az engedélyt az orvostól a vezetésre, de szerencsére megkapta. Mandulagyulladása van, és most ágyban van, szóval remélhetőleg rendben lesz a monacói hétvégére” - reflektált Brown a barcelonai hétvégére.

Még több F1 hír:

Brown szerint Norris még mindig nem érzi magát teljesen fittnek, de az elkövetkező napokban javulnia kell. Amennyiben ez nem így lesz, akkor a közelgő monacói versenyhétvége veszélybe kerülhet, és a McLarennek esetleg pótlás után kell néznie.

A fizikai problémák ellenére Norrisnak még így is sikerült pontszerző helyen végeznie Spanyolországban. Egy nyolcadik hellyel Esteban Ocon mögött végzett. Csapattársa, Daniel Ricciardo tizenkettedikként haladt át a célvonalon, így pont nélkül maradt.

Norris azért is várhatja a monacói hétvégét, mert tavaly a harmadik helyen sikerült dobogóra állnia a McLarennel, mindezt Max Verstappen és Carlos Sainz mögött. Daniel Ricciardo ezzel szemben csak tizenkettedik lett, igaz az ausztrál 2018-ban, még a Red Bull-lal győzni tudott a hercegségben.

Legyél a Motorsport-közösség része

Csatlakozz a beszélgetéshez
Előző cikk Brawn elárulta, hogy Hamilton szerinte mikor küzdhet újra a világbajnoki címért
Következő cikk Perez: „A végső eredmény 99 százaléka szombaton születik meg Monacóban”

Legjobb hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások. Miért nem írja meg az elsőt?

Regisztrálj ingyen

  • Szerezz gyors hozzáférést a kedvenc cikkeidhez

  • Értesítések kezelése a legfrissebb hírekről és a kedvenc versenyzőkről

  • Hallasd a hangod a cikk kommentálásával.

Motorsport prime

Fedezd fel a prémium tartalmat
Feliratkozás

Kiadás

Magyarország