„Norris bajnokesélyes autóban fog ülni, de vajon a McLarennél vagy máshol?”

A Sky Sports F1 riportere, Ted Kravitz úgy gondolja, hogy Lando Norris előbb-utóbb bajnokesélyes autóban fog ülni, de nem biztos abban, hogy erre a McLarennél lesz lehetősége.

Lando Norris, McLaren

Fotót készítette: Glenn Dunbar / Motorsport Images

Lando Norris tavaly 2025 végéig hosszabbított a McLaren csapatával, idén viszont eddig úgy tűnik, hogy nem fogja erősen kezdeni az évet a wokingi alakulat, miközben az Aston Martin sokak szerint közel lehet a top 3 istállóhoz.

A Sky Sports F1 riportere, Ted Kravitz a fiatal brit pilótáról nyilatkozott. Kravitz azt hallotta Norrisról, hogy a szorgalma miatt napról napra egyre jobb pilóta, és előbb-utóbb bajnokesélyes kocsiban fog ülni – de nem biztos, hogy a McLarennél:

Még több F1 hír:

„Egyértelműen megvan benne az, ami az egyéni világbajnoki címhez szükséges. Nagyon tehetséges és keményen is dolgozik. Sokan nem tudják róla, de minden edzés, időmérő és verseny után leül a vezetési coachával, hogy mindent kielemezzenek az onboard kamerájából.”

„Éjszakába nyúlóan szoktak dolgozni ezen, tényleg egy szorgalmas ember, ezért fejlődik folyamatosan. A csapatfőnöke is azt mondta nekünk a napokban, hogy minden egyes nappal egyre jobbá válik.”

„Előbb-utóbb bajnokesélyes autóban fog ülni, de csak idővel derül ki, hogy megvárja, amíg a McLaren eléri ezt a szintet, vagy egy másik csapat lecsap rá. Az F1 tele van olyan versenyzőkkel, akikre lecsaphatnak más csapatok.”

„Jelenleg a Mercedesnél, a Ferrarinál és a Red Bullnál sincs hely Lando számára, de sosem lehet tudni, hogy később harcba szállnak-e a szolgálataiért” – mondta Kravitz a Daily Starnak.

Legyél a Motorsport-közösség része

Csatlakozz a beszélgetéshez
Előző cikk Videó: Ezzel a körrel nyerte meg Fernando Alonso a Bahreini Nagydíj második szabadedzését!
Következő cikk Megvan, melyik helyszínen debütálhat az F1 új időmérős formátuma

Legjobb hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások. Miért nem írja meg az elsőt?

Regisztrálj ingyen

  • Szerezz gyors hozzáférést a kedvenc cikkeidhez

  • Értesítések kezelése a legfrissebb hírekről és a kedvenc versenyzőkről

  • Hallasd a hangod a cikk kommentálásával.

Motorsport prime

Fedezd fel a prémium tartalmat
Feliratkozás

Kiadás

Magyarország