Norris: Az egyik legnehezebb péntekünk volt - F1VILÁG.HU

Norris: Az egyik legnehezebb péntekünk volt

HIRDETÉS
Az egyik legnehezebb péntekjét teljesítette Barcelonában a McLaren Forma-1-es csapatának ifjú titánja, Lando Norris.
CIRCUIT DE BARCELONA-CATALUNYA, SPAIN - JUNE 02: Lando Norris, McLaren MCL60 during the Spanish GP  at Circuit de Barcelona-Catalunya on Friday June 02, 2023 in Barcelona, Spain. (Photo by Jake Grant / LAT Images)

A brit versenyző az első szabadedzést a 11., a másodikat pedig a 14. pozícióban zárta, elmondása szerint pedig a McLaren versenyautója egész egyszerűen nehezen kezelhető a katalán ringen. Norris elárulta, sikerült azért bizonyos dolgok tekintetében előrébb lépni, ám muszáj lesz tovább fejlődniük, ha pontokért akarnak harcolni hétvégén.

„Kemény volt, kemény napunk volt… Az egyik legnehezebb péntek a tempó és a beállítások szempontjából” – mondta csalódottan a fiatal tehetség. „Küszködtünk néhány különböző dologgal az első edzésen, némelyiken sikerült javítani egy kicsit, de bizonyos dolgokkal szenvedtünk az autó kezelhetősége kapcsán. Túl sokat hibázok, azért, amilyen érzés vezetni az autót.”

„Sok mindent kell megvizsgálnunk az este folyamán, dolgoznunk kell a vezethetőségen, és előre kell lépnünk a szombati program előtt.” 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!