DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Nyereményjáték

Neked milyen mobiltelefon-töltőt kellene beszerezned?

A mai modern világban, ahol már mindig a kezünkben van a telefonunk, fontos, hogy minél több helyen lehessen lehetőségünk feltölteni. Sajnos minél többet használod a készülékedet, annál könnyebben merül le. Annál pedig nincs is idegesítőbb, mint amikor szükséged lenne egy appra, vagy fel kellene hívnod valakit, de a mobilod aksija ezt nem engedi.

A következőkben a főszerep a mobiltelefon-töltőké lesz. Hova érdemes őket tenni? Miért pont oda? Hogyan válassz a megannyi opció közül? Ezekre mind választ kaphatsz! 

 https-__webshop.netklikk.hu_ - 2021 február - Cikk1



Te is a volán mögött töltöd a fél életed?

Akik folyton úton vannak, azoknak érdemes az autójukban tartani egyet a megannyi kellék közül, amely segítségével amíg elérnek céljukhoz, feltölthetik telefonjuk akkumulátorát. Több opció is rendelkezésedre áll, ha a telefonodat szeretnéd tölteni a kocsiban.

- Ha töltés közben is használni akarod a telefonodon a GPS-t, akkor mindenképp olyan telefontartót szerezz be, amely képes vezeték nélkül is tölteni készülékedet. 
- Ha szinkronizálni szeretnéd a kocsidat a telefonnal, például azért, hogy kedvenc mixeidet hallgathasd maximális hangerőn, nincs más dolgod, minthogy csatlakoztatod egy USB kábel segítségével az autóhoz.

- Szivargyújtós mágia! Előfordul, hogy nem egyedül utazol, és több eszközt kell egyszerre töltőre tenni? Nos ilyenkor jó, ha pihen az kesztyűtartóban egy átalakító, amit betehetsz a szivargyújtóba, a másik végébe pedig már dughatod is az USB kábelt és vele együtt a telefonodat!

Az okoseszköz guruknak

Te is azon modern emberek közé tartozol, akik minden újabb és újabb okoseszközt birtokolni akarnak? Nos akkor neked bizony olyan töltőállomásra van szükséged, amely akár az összes eszközödet egyszerre képes feltölteni! Gondolj csak bele, az okosórát, a tabletet, a mobilodat egyszerre tudod feltölteni, ráadásul egyetlen kábel segítségével!

Az összes töltő közül a legfontosabb talán az, amely képes egyszerre több telefont is tölteni, ráadásul akár vezeték nélkül! Ezeket aztán bármikor bármerre lehet vinni, nem foglalnak el sok helyet, azonban akár kétszer/háromszor is képesek a minimumról feltölteni a telefonodat. Ennek a használatához csupán egy tippünk lenne számodra! Érdemes nem az utolsó pillanatban használni a külső akkumulátor segítségét, így még több alkalommal használhatod!

Mi a helyzet a gyerekszobával?

Oké, a legnagyobb gondot az szokta okozni, ha több gyerek osztozik egy szobán, vagy ha egyszerű ottalvós partit tartanak. Van egy olyan töltő, amely vezetékkel vagy vezeték nélkül képes négy-öt készüléket feltölteni! Ez nagyon fontos, hiszen egy gyerekszobában van általában a legkevesebb konnektor, elosztók felhasználása nélkül pedig ezzel lehet a legegyszerűbben megoldani!

Ez a fajta töltő egyébként a felnőttek hálójában és az irodákban is jól jöhet!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: