Mit csináltak a téli szünetben az F1-esek? Hamilton a jégen, Piastri a pályán Landóval

Érdekes látni, hogy a Forma-1-es pilóták mivel ütik el a szabadidejüket a holtszezonban. Volt, aki NBA-meccset nézett, Lewis Hamilton a havas vidéken edzett, míg a McLaren pilótái gokartba pattantak.

Oscar Piastri, McLaren

Fotót készítette: McLaren F1 Team

A hétszeres világbajnok Lewis Hamilton mindig is rajongott a téli sportokért, így nem meglepő, hogy a hideg hónapokban a kellemest a hasznossal vegyítette. A brit az Antarktiszon, a jégről jelentkezett be, ahogy a reggeli futás során a gyönyörű vidéket járja, miközben pingvinkolóniával és fókával is találkozik.

 

A két francia pilóta, Pierre Gasly és Esteban Ocon egy NBA-meccset nézett meg közösen, ha már idén egy csapatban versenyeznek. A duóhoz csatlakozott Charles Leclerc is, az ominózus mérkőzés pedig a Bull-Pistons volt. Mint ismert, a Forma-1 sokat közeledett az NBA-hez az utóbbi években, volt néhány esemény, ahol a két sportág kiemelkedő alakjai egyfajta kvízt játszottak.

Természetesen a McLaren duója sem hazudtolta meg önmagát, hiszen Lando Norris és Oscar Piastri is nagy rajongója a versenyzésnek, és a szünet alatt sem bírtak a vérükkel. Mind a ketten gokartba pattantak, és a felvétel alapján szoros küzdelemben vettek részt.

 

És ha már szóba kerültek más sportágak, Alexander Albon nemrég érdekes hasonlattal élt, amikor Tom Bradyről azt mondta, hogy bizonyos dolgokban nem akar hasonlítani a szupersztárra.

Legyél a Motorsport-közösség része

Csatlakozz a beszélgetéshez
Előző cikk Albon: Van egy nagy különbség Ricciardo és az én visszavonulásom között
Következő cikk Hiába a próbálkozás: nem megy lejjebb 798 kg-ról a súlylimit 2023-ra

Legjobb hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások. Miért nem írja meg az elsőt?

Regisztrálj ingyen

  • Szerezz gyors hozzáférést a kedvenc cikkeidhez

  • Értesítések kezelése a legfrissebb hírekről és a kedvenc versenyzőkről

  • Hallasd a hangod a cikk kommentálásával.

Motorsport prime

Fedezd fel a prémium tartalmat
Feliratkozás

Kiadás

Magyarország