Minden Alonso arcára volt írva, mikor meglátta Verstappen ütközését (videó)

Fernando Alonso a vele készített interjú közben fél szemmel Max Verstappen utolsó mért körét figyelte, és szó szerint elakadt a szava, mikor meglátta, hogy a holland falhoz vágta az autóját.

Fernando Alonso, Alpine

Fotót készítette: Alpine

Mint ismert, a tegnapi időmérő edzésen Max Verstappen megnyugtató előny birtokában vágta oda az autóját a korláthoz az utolsó körben, ami meglehetősen nehéz helyzetbe hozta őt és a Red Bullt a mai versenyre.

A pole-t ugyanis Lewis Hamilton szerezte meg, míg Valtteri Bottas hajszál híján szintén jobb időt autózott a hollandnál, akinek így be kellett érnie a 3. hellyel. Ha még ez sem lenne elég, az sem kizárt, hogy váltócserét kell végrehajtani a Red Bullban, ami további rajtbüntetést vonna maga után.

 

Érdemes azonban vetni egy pillantást a Forma-1 hivatalos Twitter-csatornájára, ahol egy beszédes videójelenetet láthatnak a rajongók. Fernando Alonso, miközben a saját teljesítményét értékeli, fél szemmel Max Verstappen körét nézte a kivetítőkön.

Már rögtön az első kanyarokban döbbenten pislog a spanyol, hiszen Verstappen már ekkor közel állt ahhoz, hogy nekimenjen a falnak. Ezt még csak annyival kommentálta, hogy "nagyon nyomja neki", majd amikor az utolsó kanyarban megtörténik a baleset, szóhoz sem jut. Nos, igen, valószínűleg hasonló reakcióval figyelték a rajongók is a drámai utolsó másodperceket a kvalifikáción.

A Red Bull gondolkozott, hogy fellebbeznek Hamilton ellen

Legyél a Motorsport-közösség része

Csatlakozz a beszélgetéshez
Előző cikk Rosberg a szaúdi pályáról: Még szerencse, hogy már nem versenyzek
Következő cikk Villeneuve: Ez a nagy különbség Hamilton és Verstappen között!

Legjobb hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások. Miért nem írja meg az elsőt?

Regisztrálj ingyen

  • Szerezz gyors hozzáférést a kedvenc cikkeidhez

  • Értesítések kezelése a legfrissebb hírekről és a kedvenc versenyzőkről

  • Hallasd a hangod a cikk kommentálásával.

Motorsport prime

Fedezd fel a prémium tartalmat
Feliratkozás

Kiadás

Magyarország