McLaren: Spielbergben látszott igazán, mekkora a hátrányunk a topcsapatokhoz képest - F1VILÁG.HU

McLaren: Spielbergben látszott igazán, mekkora a hátrányunk a topcsapatokhoz képest

HIRDETÉS
A McLaren Forma-1-es csapatát irányító Andreas Seidl azt mondja, a múlt hétvégi Stájer Nagydíjon látszott igazán, mekkora lemaradásban vannak még a Red Bull-lal és a Mercedesszel szemben.
Lando Norris, McLaren MCL35M

A wokingi istálló jelenleg a konstruktőri 3. helyen áll, az elmúlt években pedig jelentős előrelépéseket sikerült tennie – a végső cél természetesen az, hogy mihamarabb újra a győzelmekért és a világbajnoki címekért harcoljon a McLaren.

A csapat ifjú versenyzője, Lando Norris az 5. helyen ért célba a múlt hétvégi, spielbergi versenyen, a futamon győztes Max Verstappen azonban lekörözte őt. Andreas Seidl szerint mindez jól mutatja, nagy még a lemaradásuk a topcsapatokkal szemben.

„Látjuk idén, hogy úgy az időmérős körülmények, mint versenykörülmények között előreléptünk, és közelebb kerültünk az élen lévőkhöz” – mondta a McLaren csapatfőnöke. „Ugyanakkor az is világos, hogy a lemaradásunk még nagy, főleg, ha ezek a srácok ott padlógázas versenyt nyomnak, ami tavaly nem sokszor fordult elő.”

„Lewis és Max között adott a küzdelem, és ők padlóig nyomják, és egyértelmű, hogy valódi tempókülönbség van hozzánk képest egy olyan versenyen, amelyen nincs biztonsági autó, vagy nem történik valami más.”

„De hangsúlyozom, elégedett vagyok azzal a fejlődéssel, amit elérünk, viszont a következő években is szükségünk lesz erre – és egy ponton el fogjuk kapni őket.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

McLaren: Spielbergben látszott igazán, mekkora a hátrányunk a topcsapatokhoz képest
A McLaren főnök szerint dőlnek a dominók a Red Bullnál, az osztrákok cáfolnak
Sargeant helye bizonytalan, a 17 éves Antonelli kopogtat a Williams ajtaján
Hamilton: Hét tizedmásodperc a Mercedes hátránya
Ricciardo pontszerzést célzott meg az „óriási” időmérő után
Bottas rajtbüntetést kapott, változott a sprintfutam rajtsorrendje

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!