Max Vestappen visszatér a Drive to Survive-ba!

Max Verstappen helyzetében fordulat állhat be a Netflix F1-es doku-sorozatában való részvételével kapcsolatban, miután megállapodásra jutott a készítőkkel.

Carlos Sainz, Ferrari, 2nd position, Max Verstappen, Red Bull Racing, 1st position, Lewis Hamilton, Mercedes-AMG, 3rd position, on the podium

Fotót készítette: Carl Bingham / Motorsport Images

A regnáló F1-es világbajnok az első széria óta nem vett részt a Netflix dokumentumfilm-sorozatban, mivel aggódott a fals rivalizálás és a vágás során keletkezett pontatlanságok miatt.

Max Verstappen rendszeresen hangot adott nemtetszésének a sorozattal kapcsolatban, annak ellenére, hogy a Netflix az elmúlt években szerepet játszott az F1 növekvő népszerűségében az Egyesült Államokban.

A Barstool Sports hatalmas népszerűségnek örvendő Pardon My Take podcastjának nyilatkozva Verstappen így nyilatkozott: „Tavaly nem igazán voltam benne, volt néhány dolog, amivel nem voltam igazán elégedett”- kezdte.

Még több F1 hír:

„Különösen a versenyzők közötti rivalizálás színlelésével. Ez számomra egy kemény dolog, mert természetesen [a sorozat] csodákat művelt Amerikában. De azt is gondolom, hogy néha másképp ábrázolnak néhány versenyzőt, mint amilyenek valójában” – mondta.

Verstappen azóta már beszélt a sorozat mögött álló producerekkelés utalt a jövőbeli részvételre: „A jövőre nézve jó megállapodásra jutottunk, hogy hogyan tudunk együtt dolgozni. Szóval biztos vagyok benne, hogy a következőben egy kicsit többet láthatnak majd belőlem" - tette hozzá.

Nézd meg a silverstone-i pályát virtuálisan!

Legyél a Motorsport-közösség része

Csatlakozz a beszélgetéshez
Előző cikk Nelson Piquet-t az egyik rokona védte meg, de Verstappen barátnője is támogatja
Következő cikk Mercedes: „A Forma-1 hosszú éveken keresztül egy fehér, brit sport volt”

Legjobb hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások. Miért nem írja meg az elsőt?

Regisztrálj ingyen

  • Szerezz gyors hozzáférést a kedvenc cikkeidhez

  • Értesítések kezelése a legfrissebb hírekről és a kedvenc versenyzőkről

  • Hallasd a hangod a cikk kommentálásával.

Motorsport prime

Fedezd fel a prémium tartalmat
Feliratkozás

Kiadás

Magyarország