Mark Webber „lenyűgöző” szezonkezdetre számít

A Forma-1 2023-as szezonjának kezdete előtt a top 3 csapatról mondta el a véleményét a korábbi F1-es Mark Webber, aki szerint lenyűgöző lesz látni, hogyan alakul a szezon első negyede.

Mark Webber arrives at the circuit

Fotót készítette: Andy Hone / Motorsport Images

Két héten belül fog sor kerülni a szezon első futamára, a Bahreini Nagydíjra, amely után nagy vonalakban már láthatjuk, hogyan sikerült a felkészülés az istállóknak a 2023-as idényre.

A legtöbben a Red Bull, a Ferrari és a Mercedes csatáját várják az élen, közéjük tartozik Mark Webber is, aki az Autosportnak mondta el meglátásait a topcsapatokról:

Még több F1 hír:

„Minden csapatnak minden téren szintet kell lépnie. Láttuk, hogy a Mercedes nagyon megbízható, a Ferrari viszont már kevésbé. A Red Bull megbízható volt és minden pályán erős volt.”

„De nem tudjuk azt, hogy a Mercedes mennyire áldozta fel a tavalyi évet az idei oltárán. A feláldozás nem tökéletes kifejezés, mert mindig lehet olyan dolgokat tanulni, ami a következő évben is hasznos.”

„Tehát inkább arról beszélek, hogy mennyi időt allokáltak a kutatás-fejlesztésre a 2023-as autó kapcsán. Ezeknek az elemeknek köszönhetően nagyon lenyűgöző lesz látni, hogyan alakul majd a szezon első negyede” – mondta Webber.

Legyél a Motorsport-közösség része

Csatlakozz a beszélgetéshez
Előző cikk F1-es betétsorozatba igazol a háromszoros MotoGP-bajnok
Következő cikk Wolff: Változtatni fogunk a Mercedes oldalszekrényén

Legjobb hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások. Miért nem írja meg az elsőt?

Regisztrálj ingyen

  • Szerezz gyors hozzáférést a kedvenc cikkeidhez

  • Értesítések kezelése a legfrissebb hírekről és a kedvenc versenyzőkről

  • Hallasd a hangod a cikk kommentálásával.

Motorsport prime

Fedezd fel a prémium tartalmat
Feliratkozás

Kiadás

Magyarország