2024. április 23. 22:57
KezdőlapMotoGPMarc Márquez: A pályán egy szemét vagyok

Marc Márquez: A pályán egy szemét vagyok

Marc Márquez elismerte: „a pályán egy szemétláda vagyok” és csapatát is komolyan figyelmeztette.

Új dokumentumfilmjében úgy tűnik, hogy a csapat borzalmas szezonja után a spanyol versenyző keményen leszólta a Hondát.

Az Amazon Prime új, ötrészes dokumentumfilmje, a ‘Marc Márquez: ALL IN’ 2023 februárjában kerül a mozikba, több mint 200 országban. A film eddig nem látott felvételeket mutat be a spanyol viharos idényéről.

A hatszoros királykategóriás bajnok a 13. helyen végzett a MotoGP tabelláján – előrébb, mint bármelyik másik Honda-pilóta, annak ellenére, hogy komoly műtéten esett át, és a felépülése miatt számos futamot kihagyni kényszerült. A 29 éves versenyző újra győzelmekért akar harcolni, de ehhez a Hondára mindenképpen szükség van. Kérdéses azonban, hogy Márquez mennyire számíthat a gyártó támogatására.

„Vissza akarok jutni a csúcsra. Meg kell próbálnom egyedül, mert segítségem nem nagyon van. Mint versenyző a pályán, egy szemétláda vagyok. Ez az igazság. Mi, Honda-pilóták vagyunk azok, akik a legkevesebb pontot kaptuk és a legtöbb bukást szenvedtük el.”

„Nyilvánvalóan gondolkodtam a visszavonuláson. Az orvosaimtól is megkérdeztem: Megéri vagy nem? Emlékszem a balesetemre. Olyan volt, mintha a fejem és a testem teljesen máshol lett volna a bukás pillanatában. Viszont számomra az a boldogság, ha nyerhetek.”

 

Forráscrash.net