KezdőlapFormula 1Kenyaiak: Jobb ha viselkedünk, ha itt van Hamilton!

Kenyaiak: Jobb ha viselkedünk, ha itt van Hamilton!

-

A Forma-1 brit sztárja, Sir Lewis Hamilton izgatottá tette a kenyaiak egy részét  a Twitteren, miután a hírek szerint az országban tartózkodik.

Úgy tűnik, a hétszeres világbajnoknak hűséges rajongótábora van ott, legalábbis a kenyai látogatásáról szóló tweetekből erre lehet következtetni.

Egy felhasználó még azzal is viccelődött, hogy a kenyaiaknak jól kellene viselkedniük ebben az időszakban, hogy megőrizzék jó hírnevüket a versenyző előtt.

„Ha Lewis Hamilton Kenyában van, akkor jobb, ha viselkedünk ezen a héten. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy lejárassuk magunkat az eddigi legtutibb F1-es pilóta előtt” – írta az említett felhasználó.

Érzéseit más is visszhangozta, volt, aki így írt: „Az a tény, hogy Lewis Hamilton Kenyában van, elég okot kell adjon arra, hogy jól viselkedjünk ebben a választási időszakban [Kenyában ma, augusztus 9-én tartanak elnökválasztást]. Hah, nem tudom, de nem engedhetjük meg magunknak, hogy rosszul viselkedjünk egy kiváló autóversenyző és bajnok kiválóság, egy elismert lovag előtt.”

Más is nagyon örült Hamilton látogatásának: „Jelenleg ugyanazt a levegőt szívjuk, mint Sir Lewis Hamilton, szóval ez már egy plusz.”

„Ó Istenem, itt vagyok ma reggel is, hiszek és bízom benned, hogy találkozom Lewis Hamiltonnal, mielőtt elhagyja Kenyát” – írta egy másik felhasználó.

Hamilton jelenleg a nyári szünetet tölti „gyökerei nyomában” Afrikában, amit elmondása szerint már évek óta tervezett.