DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Kábítószer-birtoklás miatt letartóztatták Button exfeleségét

Letartóztatta a tokiói rendőrség Jenson Button F1-es világbajnok első feleségét, Jessica Michibatát. A jelek szerint egy kábítószert tartalmazó csomagot próbáltak eljuttatni a hölgyhöz.

A Formula 1 News a Mirrorra hivatkozva számolt be róla, hogy Japánban letartóztatták Jessica Michibatát, Jenson Button exfeleségét. A 2009-es Formula-1-es világbajnok és a japán modell 2014-ben házasodott össze többévnyi randevúzást követően, azonban egy év múlva elváltak.

A pát hivatalosan sosem élt együtt, hiszen Button Monacóban lakott, már amikor nem volt úton a száguldó cirkusszal, míg Jessica az édesanyjával élt Japánban. A pár végül baráti viszonyban vált el, s azóta mindketten szülők lettek.



Michibata azóta az USA-ban él, de az elmúlt időszakot Tokióban töltötte. A hírek szerint egy csomagot küldtek a nevére, amely a vámkezelés alatt lett gyanús az egyik alkalmazottnak, s kiderült, hogy MDMA-t tartalmaz, vagyis metiléndioxi-metamfetamint, hétköznapi nevén ecstasyt.

A tokiói rendőrök elözönlötték a hotelt, ahol Jessica megszállt, és letartóztatták őt, illetve még egy embert, akinek a kilétéről egyelőre nem látott napvilágot semmilyen információ. Jessica Michibata modellügynöksége megerősítette, hogy valóban nyomozás zajlik ellene, s bár annyit elmondtak, hogy nem tudták egyelőre elérni Jessicát, a nyomozás biztonsága érdekében nem adhatnak ki további információt.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: