DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Jön a Drive to Survive MotoGP-s változata

Végre hivatalosan is bejelentették, hogy jövőre érkezik az Amazon Prime-ra a Netflix F1-es szériájára hajazó MotoGP-s dokumentumfilm-sorozat, amely nyolc részen át kalauzolja a nézőket a kulisszák mögé.

Már rendelhető szerkesztőségünk újdonsága, a 2022-es lapozható MotoGP-s falinaptár, benne látványos fotókkal és a jövő évi futamok időpontjaival! Ha pedig nem szeretnél semmiről lemaradni, ami MotoGP, akkor csatlakozz a Formula MotoGP Facebook-csoportunkhoz, ahol még több hírről és információról számolunk be a MotoGP és egyéb motoros bajnokságok kapcsán!

Már a 2021-es szezon elején is lehetett hallani híreket erről, de most végre hivatalosan is megerősítette a Dorna és az Amazon Prime, hogy néhány hónap múlva érkezik egy MotoGP-s dokumentumfilm-sorozat, amely a gyorsaságimotoros-világbajnokság kulisszái mögé enged majd bepillantást.

motogp-amazon-sorozat-dppi



A lépés nem váratlan, látva, hogy a Netflix mekkora sikert ért el az F1-es Drive to Survive szériával, amelynek már a negyedik évadja jön majd ki tavasszal. A MotoGP-s műsor címét egyelőre nem árulták el, ahogy a bemutató időpontja kapcsán is csak annyit tudni, hogy 2022-ben lesz a premier. Az sem szerepel a közleményben, de valószínűsíthető, hogy a 2021-es szezonra fókuszál majd a műsor – a jelentések szerint egyébként már a katari idénynyitótól kezdve forgatott a stáb.

A sorozat nyolc, egyenként 50 perces epizódból fog állni, s a készítők ígérete szerint bepillantást enged a MotoGP sportolói és emberi hátterébe egyaránt, s olyan nagyágyúkra fókuszálnak majd, mint Fabio Quartararo, Valentino Rossi, Joan Mir, Marc Marquez vagy Francesco Bagnaia.

 
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: