DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Járműmustrát tartott Kiss Norbi a Jet Power Hungary új bázisán Dunaharasztiban

Elkészült Európa egyik legnagyobb és legkorszerűbb BRP-bemutatóterme és műszaki bázisa Dunaharasztin, a Bombardier szabadidős termékeit közel negyed százada hazánkban forgalmazó Jet Power Hungary Kft. Dunaharaszti bázisán.

A hazánk egyik legnagyobb jet-ski tavának partján lévő komplexum kínálatában a BRP világhírű márkáinak, a Sea-Doo jet skiknek, a Can-Am On Road és Off Road termékeknek a teljes választéka megtekinthető.

kiss-norbi-jarmu-1-v2



„Büszkék vagyunk arra, hogy olyan ma már olyan színvonalon tudjuk kiszolgálni új ügyfeleinket, fogadni a szervízre érkező, kiegészítő felszereléseket vásárló vagy éppen jet-skizni érkező ügyfeleinket, amely vetekszik Nyugat Európa bármelyik nagy BRP bázisának szolgáltatási minőségével” – fogalmazott Tóth Árpád kereskedelmi igazgató, aki  a bemutatóterem megnyitása előtt még egy nyilt nap, és fotózás keretében vette számba a cégcsoport termékeit, amelyek világszerte a minőség és a különlegesség szimbólumai.

A járművek seregszemléjére természetesen hivatalos volt a Jet Power Hungary Kft. márkanagykövete Kiss Norber világ, és többszörös Európa bajnok, sokszoros magyar bajnok autóversenyző is, aki a bejáráson arra is felhívta a figyelmet, hogy aki nem szándékozik jet-skit, quadot vagy a cég más járművét megvásárolni, annak is érdemes ellátogatni a Dunaharaszti Jet Power bázisra.

kiss-norbi-jarmu-2-v2

Hiszen a kiegészítő felszerelések, a Sea-Doo, Can-Am és a márka gépeit hajtó legendás Rotax motorok logóival díszített ruházati termékek, pólók, dzsekik, papucsok és egyéb  szabadidős, valamint strandfelszerelések, legalább olyan jó minőségűek, mint maguk a járművek, és természetesen óriási választékban és számos méretben állnak a vásárlók rendelkezésére Dunaharasztiban. 

A világhírű magyar autóversenyző egyébként azért is gyakori vendég a Jet Power bázison, mert egyszerre tekinti nagyszerű kikapcsolódásnak és erőnléti edzésnek a jet ski-zést, különösen a cég által szponzorált fiatal bajnokokkal, Gerencsér Olivérrel és Major Marcellel, akik gondoskodnak arról, hogy Norbi  a maximumot hozza ki magából – ha lépést akar tartani velük a vízen.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: