Így látogathatsz el a 2021-es Magyar Nagydíjra!

A Hungaroring közzétette azokat az információkat, melyekkel érdemes tisztában lennie annak, aki ki szeretne látogatni a július 30.-augusztus 1. között megrendezésre kerülő 36. Magyar Nagydíjra.

Hungaroring

Hungaroring

A hungaroring.hu közzétette azokat a feltételeket, melyeket a 36. Magyar Nagydíjra kilátogató nézőknek be kell tartaniuk. A jogszabályok értelmében azok a magyar állampolgárok vehetnek részt a hétvégén, akik védettek koronavírus ellen. 

Még több F1 hír:

„Ezt a védettségi igazolvány bemutatásával lehet igazolni (ezen igazolvány felmutatásán felül az érintett személy személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatására is kérhető). 18 éven aluli kiskorúak, koronavírus ellen védett személy felügyelete mellett szintén részt vehetnek a rendezvényen nézőként. Kiskorúak esetén a hatodik életévét betöltött személy életkorát személyazonosító igazolványával, útlevelével, vezetői engedélyével vagy diákigazolványával lehet igazolni” – olvasható a hungaroring.hu közleményében.

Ami a külföldről idelátogatókat illeti, esetükben 72 óránál nem régebbi negatív PCR-tesztre van szükség. A dokumentumoknak magyar vagy angol nyelvűnek kell lenniük.

Ahogy azt a tömegrendezvények esetében már-már megszokhattuk, belépéskor minden személy testhőmérséklet-mérésen esik majd át. A hungaroring.hu kiemeli, hogy a jelenleg hatályos szabályok még változhatnak a nagydíj hétvégéjéig.

A teljes közlemény, köztük a jegyvásárlást érintő részletekkel az alábbi linkre kattintva olvasható el.

Verstappen úgy érzi, azonos feltételek mellett gyorsabb lenni Lewis Hamiltonnál

Legyél a Motorsport-közösség része

Csatlakozz a beszélgetéshez
Előző cikk Verstappen: „Ugyanabban az autóban két tizeddel gyorsabb lennék körönként, mint Hamilton”
Következő cikk Palmer: „Bottas nagyon gyenge a kerék a kerék elleni csatákban”

Legjobb hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások. Miért nem írja meg az elsőt?

Regisztrálj ingyen

  • Szerezz gyors hozzáférést a kedvenc cikkeidhez

  • Értesítések kezelése a legfrissebb hírekről és a kedvenc versenyzőkről

  • Hallasd a hangod a cikk kommentálásával.

Motorsport prime

Fedezd fel a prémium tartalmat
Feliratkozás

Kiadás

Magyarország