KezdőlapFormula 1Igencsak elégedetlen Lewis Hamilton az újabb naptárváltozással

Igencsak elégedetlen Lewis Hamilton az újabb naptárváltozással

-

Meglepő reakciót váltott ki a címvédő Lewis Hamiltonból az újabb versenynaptár-változás híre. A hétszeres világbajnok egy Instagram komment alapján tűnik csalódottnak.

Mint ismert, az idén is beugró Török Nagydíj végül a brit beutazási korlátozás miatt nem kerül idén megrendezésre, helyette duplázni fog a Forma-1 Ausztriában.

A tavalyi évhez is hasonlóan az Osztrák mellett a Stájer Nagydíjat is Spielbergben rendezik majd meg, és ez még magával is hozta azt, hogy a Francia Nagydíj egy héttel előbbre kerül, ezzel pedig idén ismételten lesz egy tripla hétvége, vagyis három egymást követő héten is rendeznek futamot, amely eddig egyszer fordult elő, akkor is komoly ellenállást váltott ki.

A Forma-1 a hivatalos Instagram oldalára is feltöltötte az új triplázást. E poszt alatt pedig a hétszeres világbajnok is kinyilvánította a véleményét, egy fejét fogó emojival. Ez pedig egyértelművé teszi, hogy a brit igencsak ellenzi ezt a változást, azt viszont mindenki maga döntse el, hogy a három egymás utáni versenyt és/vagy a török pálya elvesztését sajnálja. (Utóbbi aszfaltcsíkon biztosította be tavaly, egy emlékezetes győzelem után a hetedim világbajnoki címét.)

Hamilton kommentje kapta a legtöbb kedvelést, így az alábbi posztra kattintva a kommentszekcióban legfelül látható a véleménye.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

FORMULA 1® (@f1) által megosztott bejegyzés