KezdőlapFormula 1Hova tűnt Christian Horner?

Hova tűnt Christian Horner?

-

Az interneten a szurkolók nagy része nagyon érdekesnek találja, hogy az FIA közleménye után nem hallani Christian Hornerről.

A Szövetség hétfőn hozta nyilvánosságra a 2021-es költségvetés eredményeit. Hivatalosan is megállapították, hogy az Aston Martin és a Red Bull szabálysértést követett el. A kanadai-brit csapat a procedúrát sértette csak meg, míg a Bikák túl is költekeztek (az 5%-os határon belül.)

Az eset után közleményt adott ki a csapat, amiben leírták, hogy meglepődtek és csalódottak. Ugyanakkor hozzátették, hogy egyeztetnek az FIA-val, és megvizsgálják a lehetőségeiket.

Közleményt adott ki a Red Bull: Meglepődtünk és csalódottak vagyunk

Toto Wolff, Lewis Hamilton és Mattia Binotto már elmondta a véleményét az ügyről, míg a Red Bull csapatfőnöke azóta sem szólalt meg. Horner előszeretettel mondja el a véleményét minden témával kapcsolatban, ám a rajongók meglepőtek azon, hogy ez idáig nem nyilatkozott semmit a brit vezető.

A Red Bull csapatfőnöke korábban kihangsúlyozta, hogy a vádaskodó alakulatokat (Mercedes és Ferrari) be is perelhetik, ha nem hagyják abba a vádaskodást, ám végül az ellenfeleknek lett igaza. A Red Bull kommunikációja a különféle catering szolgáltatásokat és a betegszabadságokat nevezte meg a túlköltekezés okának, ám a riválisok szerint nem ezen csúszott el az osztrák csapat.