Horner: Verstappennél nem is igazán létezik a nyomás

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner azt mondta, hogy hiába ez Max Verstappen első, a világbajnoki címért folyó harca, mégis mindig nyugodt, és nem is igazán létezik nála a nyomás.

Max Verstappen, Red Bull Racing, 1st position, on the podium

Max Verstappen, Red Bull Racing, 1st position, on the podium

Alastair Staley / Motorsport Images

Rendkívül szoros a világbajnokság állása a Holland Nagydíj előtt, hiszen Lewis Hamilton előnye mindössze 3 pont Max Verstappen előtt. A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner pedig azt nyilatkozta, hogy Verstappennél nem is létezik a nyomás – hiába ez az első világbajnoki harca.

„Szerintem Max mindig nyugodt. 23 éves, és úgy tűnik, hogy a nyomás nem is igazán létezik nála. Jó formában van, nyilvánvalóan keményen edzett a Holland Nagydíjra és a többi futamra is, minden versenyt nagy gonddal és odafigyeléssel közelít meg. Teljes mértékben készen áll” – idézte Hornert a RacingNews365.

„Maxnak nem kell sok mindent mondani, általában elég tiszta a kép, ha vele beszélsz, és könnyű vele együtt dolgozni” – tette hozzá a csapatfőnök.

Még több F1 hír:

Hollandiában 1985 után először rendeznek Forma-1-es futamot, és Zandvoort napi 70 ezer nézőre számít. Horner pedig arra, hogy a holland szurkolók különleges atmoszférát fognak teremteni.

„Minden rendben van, nagyon várjuk már, hogy Hollandiában versenyezhessünk, és azt gondolom, hogy fantasztikus lesz az atmoszféra. Bárhova is megyünk a világ körül, szerintem mindig van egy narancssárga lelátó Max miatt, aki óriási támogatást kap a szurkolóktól.”

„Számunkra ez olyan, mintha lenne még egy hazai versenyünk, tehát nagyon izgatott vagyok, amiért újra ide látogathatunk, újra láthatjuk a pályát, megtapasztalhatjuk az atmoszférát, és remélhetőleg jó show-val tudunk szolgálni” – mondta Horner.

Kimi Räikkönen legviccesebb pillanatai - videó

Legyél a Motorsport-közösség része

Csatlakozz a beszélgetéshez
Előző cikk Így reagáltak a mezőny tagjai Räikkönen visszavonulására
Következő cikk A legjobb rádiós aranyköpések Räikkönen pályafutásából (videó)

Legjobb hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások. Miért nem írja meg az elsőt?

Regisztrálj ingyen

  • Szerezz gyors hozzáférést a kedvenc cikkeidhez

  • Értesítések kezelése a legfrissebb hírekről és a kedvenc versenyzőkről

  • Hallasd a hangod a cikk kommentálásával.

Motorsport prime

Fedezd fel a prémium tartalmat
Feliratkozás

Kiadás

Magyarország