2024. március 28. 21:48
KezdőlapMotoGPHatalmas bulit szervez Marc Márquez, konvoj fogja a helyszínre kísérni (videó)

Hatalmas bulit szervez Marc Márquez, konvoj fogja a helyszínre kísérni (videó)

Február 20-án debütál a „Marc Márquez: ALL IN” című dokumentumfilm, melyhez a címszereplő nem mindennapi bemutatót szervezett rajongói számára. Márquez úgy döntött, hogy a Red Bull közreműködésével egy hatalmas bulit szervez Madridban.

A bemutatóra jövő vasárnap, február 19-én 12:00 órakor kerül sor Madrid központjában, a Plaza de Españán. Előtte, 11:30-kor egy motoros konvoj érkezik majd Marc Márquez vezetésével.

A konvojban való részvételhez a Red Bull létrehozott egy weboldalt, ahol az érdeklődők regisztrálhatnak és megadhatják adataikat. Azoknak a motorosoknak, akik a spanyol klasszissal szeretnének motorozni, nagykorúnak kell lenniük, rendelkezniük kell motoros jogosítvánnyal, és természetesen érvényes műszaki vizsgával rendelkező motorral kell érkezniük. Természetesen a legkisebbek sem maradhatnak ki a jóból, ha szüleikkel vagy törvényes képviselőikkel utaznak.

A Puerta del Ángelnél reggel 9:30-kor nyitják meg az eseményt, a konvoj 11:30-kor indul a Plaza de España felé, ahol a Red Bull külön színpadot állít fel a „Marc Márquez: ALL IN” című sorozat első epizódjának vetítésére. A Honda versenyzője természetesen az első sorban fog ülni, hogy rajongói körében élvezhesse a premiert.

„Már nagyon vártam ezt a bejelentést. Február 19-én, vasárnap 12:00-kor ott leszek a madridi Plaza de España téren a dokumentumfilmem premierjén, ott foglak várni titeket!” – zárta Marc egy szép videóval, melyben RC213V-S motorjával indul el madridi otthonából.