Hatalmas bejelentésre készül a Red Bull a holnapi bemutatón

Egybehangzó nemzetközi sajtóértesülések szerint nagy hírt fog bejelenteni a Red Bull a február 3-i 2023-as autóbemutatóján, méghozzá a leendő motorpartnerük kilétéről hull le a lepel.

Sergio Perez, Red Bull Racing RB18

Fotót készítette: Erik Junius

Január 31-én mutatták be a Haas 2023-as festését, a bemutatók sora pedig nem áll meg, pénteken, magyar idő szerint 15 órától a Red Bull csapata is bemutatót tart, és lehull a lepel az RB19-ről.

Ami viszont a festésnél is jóval érdekesebb hír, hogy egybehangzó, egymástól független lapértesülések szerint ekkor fog sor kerülni a Red Bull 2026-os motorpartnerét illető bejelentésre is.

Még több F1 hír:

A holland Telegraaf és a Motorsport.com is arról számolt be nemrégiben, hogy küszöbön a megállapodás a felek között, előbbi úgy értesült, hogy pénteken jön is a bejelentés a kooperációról.

A holland portál hozzáteszi, hogy a belső égésű motorokat a Red Bull Powertrains fogja elkészíteni, az együttműködés pontos részletei viszont még nem ismertek.

Mindeközben az olasz Ansa tényként számolt be arról, hogy a Ford ismét beszáll a Forma-1-be, a cikkhez pedig az F1-vezérigazgató Stefano Domenicali nyilatkozatát is csatolták – a cikk pár perccel később eltűnt az oldalról.

Legyél a Motorsport-közösség része

Csatlakozz a beszélgetéshez
Előző cikk Vasseur: oroszlánként fogok harcolni Toto ellen!
Következő cikk Először hallhatjuk élesben a Ferrari 2023-as erőforrását – videó

Legjobb hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások. Miért nem írja meg az elsőt?

Regisztrálj ingyen

  • Szerezz gyors hozzáférést a kedvenc cikkeidhez

  • Értesítések kezelése a legfrissebb hírekről és a kedvenc versenyzőkről

  • Hallasd a hangod a cikk kommentálásával.

Motorsport prime

Fedezd fel a prémium tartalmat
Feliratkozás

Kiadás

Magyarország