KezdőlapFormula 1Hamilton: Még nincs vége

Hamilton: Még nincs vége

-

Habár Lewis Hamilton az Amerikai Nagydíj végén nem tudott felülkerekedni Max Verstappenen, azt hangsúlyozta, hogy még semminek nincs vége, őt futammal a világbajnokság vége előtt.

A címvédő azzal, hogy az austini verseny végén nem tudta megelőzni Verstappent, 12 pont hátrányba került, ahelyett, hogy 2 pont előnybe került volna.

„Még nincs vége” – írta Hamilton közösségi oldalán hétfőn. „A reflektálás napja a mai. Mindent beleadtunk tegnap, de visszatekintve rájössz, hogy mindig tehettél volna többet. Tehát kiértékeljük a történteket, feltöltődünk és folytatjuk a harcot. Még mindig van idő, lesznek akadályok, de együtt mindent elérhetünk.”

Hamilton a verseny után azt is elmondta, hogy nem sokat gondolkodik a közte és Verstappen közti pontkülönbségen, mindig egyszerre egy verseny jár az eszében.

„Jelenleg nem gondolok a különbségre” – idézi őt a RacingNews365.com. „Elégedettnek kell lennem a ma végzett munkámmal és a jelenben kell élnem. Sajnos nem voltunk elég gyorsak a verseny megnyeréséhez. De előre kell néznem, egyszerre egy versenyre gondolva. Két pálya van, ahol erős a Red Bull, [Mexikó és Brazília – a szerk.] szóval meg kell próbálnunk itt minimalizálni a hátrányunkat hozzájuk képest, hátha jobb munkát tudunk végezni.

A következő versenyt épp Mexikóban rendezik, november 5. és 7. között.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lewis Hamilton (@lewishamilton) által megosztott bejegyzés