Hamilton: egy takarítónőt is eljátszottam volna ebben a filmben

A Forma-1 hétszeres világbajnoka köztudottan rajong a popkultúráért és a divatért, a Vanity Fairnek adott interjújában pedig érdekes titkot árult el, amelyet még a legvérmesebb rajongói sem feltétlenül ismertek.

Nicolas Hamilton, Tom Cruise and Anthony Hamilton

Fotót készítette: Steve Etherington / Motorsport Images

A Mercedes pilótája viszonylag gyakori vendég az Egyesült Államokban és azon belül is Los Angelesben, bár a koronavírus-járvány kitörése óta kevesebb alkalommal látogat a tengerentúlra és a szán-dioxid-kibocsátás csökkentése érdekében a magángépéről is lemondott.

Ezzel együtt nem titkoltan rajong a hollywoodi filmekért, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a népszerű autóversenyzésről szóló animációs filmben, a Verdák második és harmadik részében is szinkronszerepet vállalt.

Legújabb interjújában arról mesélt a brit, hogy néhány évvel ezelőtt hatalmas lehetőséget szalasztott el egy filmes szerepléssel kapcsolatban, hiszen egy várható kasszasikerre kellett nemet mondania.

Még több F1 hír:

„Alapvetően Tom Cruise barátja vagyok, az egyik legkedvesebb ember, akivel valaha is találkoztam. Évekkel ezelőtt meghívott a forgatásra, amikor az Edge of Tomorrow-t forgatták és aztán idővel barátságot kötöttünk“ - mondta Hamilton.

Az autóversenyző gyerekként rajongott a Top Gun című filmért, és már kisfiúként arról álmodozott, hogy egy nap vadászpilóta lesz. Amikor kiderült, hogy a klasszikusnak számító mozihoz folytatás készül, úgy érezte lépnie kell.

„Amikor meghallottam, hogy jön a második rész, azt gondoltam magamban, telefonálnom kell Tomnak és meg kell kérdeznem, szerepelhetek-e a filmben. Úgy voltam vele, nem érdekel, milyen szerep lesz, még egy takarítónőt is hajlandó vagyok eljátszani“ - fogalmazott a hétszeres F1-es világbajnok.

 

Cruise bele is ment a dologba, ugyanakkor közölte Hamiltonnal, szó sem lehet arról, hogy statiszta legyen és felajánlott neki egy vadászpilóta szerepet. Az öröm hatalmas volt a hír hallatán, a valóság azonban gyorsan arcon csapta az elfoglalt versenyzőt.

A forgatásra ugyanis a Forma-1-es szezon közben került sor, Hamiltont pedig a szerep által megkövetelt felkészültség és saját perfekcionizmusa arra sarkallta, hogy nemet mondjon a mesés ajánlatra.

„Mindig a tökéletességre törekszem, az időhiány miatt valóságos "Mission Impossible" lett volna a projekt, még Tom vagy Ethan Hunt számára is. Nagyon felzaklatott, amikor nemet kellett mondanom nekik“ - ismerte el Hamilton.

Teljes káosz: Az FIA jóváhagyta Piastri szerződését az Alpine-hoz és a McLarenhez is egyaránt!


Nem lehet azt állítani, hogy eseménytelenül telt volna a Forma-1 2022-es szezonjának eddigi része, nézzétek meg az összefoglalóban mi történt!

Legyél a Motorsport-közösség része

Csatlakozz a beszélgetéshez
Előző cikk Teljes káosz: Az FIA jóváhagyta Piastri szerződését az Alpine-hoz és a McLarenhez is egyaránt!
Következő cikk Horner: Leclerc vezetési stílusa kemény, de igazságos

Legjobb hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások. Miért nem írja meg az elsőt?

Regisztrálj ingyen

  • Szerezz gyors hozzáférést a kedvenc cikkeidhez

  • Értesítések kezelése a legfrissebb hírekről és a kedvenc versenyzőkről

  • Hallasd a hangod a cikk kommentálásával.

Motorsport prime

Fedezd fel a prémium tartalmat
Feliratkozás

Kiadás

Magyarország