Hamilton egy 105 éves rajongójával töltött el egy napot

Habár Lewis Hamilton minden erejével azon van, hogy a 2021-es szezonban megszerezze a nyolcadik világbajnoki elsőségét a Forma-1-ben, a hétszeres világbajnok igyekszik a rajongóival is ápolni a kapcsolatot. A brit a múlt héten a 105 éves Lennel töltött el egy napot.

Lewis Hamilton, Mercedes

Fotót készítette: Steve Etherington / Motorsport Images

A Mercedes nemrégiben megosztott egy videót a YouTube-csatornáján, amelyben az látható, hogy Lewis Hamilton két nagy rajongójával, a 105 éves Lennel, illetve annak fiával tölt el egy napot. A beszélgetésből kisebb részleteket közölt a német gyártó.

„Elképesztő, hogy időt szakítasz arra, hogy beszélgess velünk” – jelentette ki Len. „Minden alkalommal szórakoztatsz minket, amikor versenyzel, emiatt köszönetet szeretnénk mondani. Britek vagyunk, büszkék vagyunk rá, hogy britek lehetünk, és arra is büszkék vagyunk, hogy te is az vagy.”

„Te nem csak egy bajnok vagy, hiszen köszönetet mondasz a rajongóidnak, a mérnökeidnek és a csapatodnak minden egyes alkalommal” – tette hozzá a rajongó, aki idős kora ellenére élénken követi a Forma-1-es versenyhétvégéket.

Még több F1 hír:

„Ezt nem értem volna el egyedül” – szabadkozott Hamilton. „Ezért köszönök mindent azoknak, akik támogattak engem, kezdve a családommal. Remek emberek vannak mögöttem jelenleg, ők nincsenek rivaldafényben, mint én, szóval kifejezni, hogy mennyire fontosak nekem, a legkevesebb, amit tehetek.”

Mint ismert, a hétszeres világbajnok gyakran kifejti a véleményét társadalmi témákban, valamint a közösségi médiában is gyakran hírt ad magáról, így nem meglepő, hogy a Mercedes megragadta az alkalmat, hogy kisebb betekintést engedjen a hétszeres világbajnok életébe.

A Red Bull által támogatott Lawson már nem akar a DTM-ben versenyezni…

Legyél a Motorsport-közösség része

Csatlakozz a beszélgetéshez
Előző cikk Prost elmondta, hogy a modern vagy a régebbi kocsikat preferálja
Következő cikk Herbert: Hamilton jobb, mint Schumacher volt, de Verstappen még jobb lesz

Legjobb hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások. Miért nem írja meg az elsőt?

Regisztrálj ingyen

  • Szerezz gyors hozzáférést a kedvenc cikkeidhez

  • Értesítések kezelése a legfrissebb hírekről és a kedvenc versenyzőkről

  • Hallasd a hangod a cikk kommentálásával.

Motorsport prime

Fedezd fel a prémium tartalmat
Feliratkozás

Kiadás

Magyarország