KezdőlapSIM LIGAHamarosan versenyezhetünk is a SnowRunner off-road szimulátorban

Hamarosan versenyezhetünk is a SnowRunner off-road szimulátorban

-

Május 31-én érkezik a Season 7: Compete & Conquer dlc a SnowRunnerhez, amelynek középpontjában a versenyzés fog állni.

A versenyek helyszínéül az amerikai Heartland peremén, a Tennessee államban található Burning Mill fog szolgálni majd – írja a Traxion.gg.

Ez a terület a való világban nagyban támogatja a versenyzés minden típusát. Mivel SnowRunner-ről van szó, a versenyzés közben eléggé piszkosak leszünk majd.

A játékosok két új járműre szállhatnak fel, amelyekkel versenyezhetnek. Az egyik a Gor by-4, egy könnyű buggy típusú autó, amire elég nagy gumikat szereltek. A másik a Sprinter 43-19, amely egy Dakar-stílusú teherautó, amely a sebességre van beállítva.

A versenyzés időfutam-versenyeket és ellenőrzőpontos futamokat tartalmaz majd, amelyeken más SnowRunnerek ellen versenyezhetünk majd földutakon és off-road pályákon.

A Season 7: Compete & Conquer a SnowRunner Year 2 előfizetés része, amely 24,99 dollárért (kb. 9000 Ft) vásárolható meg.

A Season önállóan is elérhető lesz, de ennek az árát még nem hozták nyilvánosságra. Az idei év többi szezonja 6,99 dollárba (kb. 2500 Ft) került.

Május 31-én érkezik a Next Gen frissítés is. Az Xbox Series X|S vagy PlayStation 5 konzolokon játszani vágyó SnowRunnerek mostantól 60 FPS-re, 4K UHD feljavított grafikára, gyorsabb betöltési időre és mélyebb mélységélességre épülő rendszereken élvezhetik majd a sárban és hóban dagonyázást.

Ugyanígy a következő frissítéssel a Nintendo Switch SnowRunnerek is bekapcsolódhatnak a crossplay buliba. A Switch-felhasználók mostantól crossplay-támogatással versenyezhetnek a PC-n, PlayStationön vagy Xboxon játszók ellen.

ForrásTraxion.gg