Guadalajarában csapott óriási parádét Sergio Perez

Sergio Perez, a Red Bull Forma-1-es csapatának pilótája a Mexikói Nagydíjat megelőzően Guadalajarába látogatott, hogy ott versenyautójával szórakoztassa az összegyűlt több mint százezer rajongót.

Sergio Perez, Red Bull RB7, showrun

130 ezer ember élvezhetett egy egyedi látványt kedden: Sergio Perez hazalátogatott és egy, a város központjában tartott parádén szórakoztatta az embereket gumiégetéssel. A műsor helyi idő szerint kedden 10 órakor kezdődött és a hétvégi Mexikói Nagydíj előtt ugrott be a Red Bull Perez szülővárosába ébresztőt fújni.

A csapat a város főutcáin keresztül száguldozva nyújtotta a show-t a közel egy tucat felhúzott lelátóra egybegyűlt szurkolókat, ahol a mexikói versenyző a farolgatások mellett még a mexikói zászlót is körbehordozta az utcákon.

 

A Red Bull mexikói látogatása már csak azért is különleges, mert a csapat pont előtte Austinban biztosította be a konstruktőri bajnoki címet, amit a gyártó alapítójának, a szombaton elhunyt Dietrich Mateschitznek ajánlottak.

Perez számára azért nem tét nélküli a hátralévő három futam, ha jobban teljesít mint Charles Leclerc, akkor az egyéni pontverseny második helyét, a bajnokságban is kettős győzelmet aratva, ez pedig külön lelkesíti Helmut Markót, mivel ezt még nem sikerült soha elérnie a csapatnak.

 

Egy rejtélyes hiba is közrejátszott Sainz rossz rajtjában...

 

Legyél a Motorsport-közösség része

Csatlakozz a beszélgetéshez
Előző cikk Ricciardo és Norris az austini pályán szívatja egymást a start-stop kihívás során (videó)
Következő cikk Remek videóval tiszteleg a Red Bull az ötödik konstruktőri címe előtt

Legjobb hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások. Miért nem írja meg az elsőt?

Regisztrálj ingyen

  • Szerezz gyors hozzáférést a kedvenc cikkeidhez

  • Értesítések kezelése a legfrissebb hírekről és a kedvenc versenyzőkről

  • Hallasd a hangod a cikk kommentálásával.

Motorsport prime

Fedezd fel a prémium tartalmat
Feliratkozás

Kiadás

Magyarország