KezdőlapFormula SportFormula 2Fittipaldi a kórházból jelentkezett! Nem néz ki túl jól

Fittipaldi a kórházból jelentkezett! Nem néz ki túl jól

-

Théo Pourchaire és Enzo Fittipaldi a Formula 2 tegnapi főversenyén ütközött a rajtnál. Viszonylag sokáig nem lehetett tudni semmit az állapotukról, míg nem a helyszínen lévők közölték a közösségi oldalakon, hogy látták, amint hüvelykujjukkal jelezték a versenyzők, hogy jól vannak.

Ettől függetlenül helikopter szállította őket kórházba. Bár szerencsére életveszélyről nincs és nem is volt szó, azért nem volt sérülésmentes az eset.

Fittipaldi nem rég Instagramon jelentkezett be, kórházi ágyáról.

„Sziasztok, nagyon hálás vagyok, hogy csak a sarkam tört el, és csak vágásokat és zúzódásokat szenvedtem, mert sokkal rosszabb is lehetett volna. Egy angyal vigyázott rám az biztos… és nagyon örülök, hogy Theo jól van. Szeretném megköszönni mindenkinek az üzeneteket, a szeretetet és a támogatást, valamint az FIA-nak és az orvosi személyzetnek, hogy nagyszerűen gondoskodtak rólam. Hamarosan újra a pályán leszek, és gyorsabban, mint valaha” – írta a képhez.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ENZO FITTIPALDI (@enzofitti) által megosztott bejegyzés

Pourchaire még tegnap üzent, Twitteren.

„Üdv mindenkinek! Csak azt akartam mondani, hogy alapvetően jól vagyok! Egyelőre nem tudom, hogy már vége van-e a szezonnak számomra. De a legfontosabb nem ez, hanem hogy ez egy nagyon nagy (baleset) volt és Enzo megsérült. Kívánom neki, hogy minél jobban felépüljön!”