KezdőlapSIM LIGAFinn helyszínen folytatják a bajnokságukat a K&H SIM Liga powered by HUMDA...

Finn helyszínen folytatják a bajnokságukat a K&H SIM Liga powered by HUMDA ralis szimulátorosai!

-

Három bajnoki futammal a hátuk mögött ezen a hétvégén a finn ugratókon száguldozhatnak a DiRT Rally 2.0 versenyzői. Az R5-ös kategóriában megrendezett bajnokságban ezeken a pályákon talán még fontosabb lesz a helyes beállítások megtalálása, és a navigátorra is érdemes lesz figyelni, hiszen nem mindegy, hogy az ugratókra hogyan érkeznek a versenyzők.

A K&H SIM Liga powered by HUMDA Dirt bajnokság első három bajnoki futama három különböző győztest hozott, és ennek megfelelően nagyon kiélezett a küzdelem a helyezésekért. A DuEn RALLY oldala által szervezett nyolc verseny közül hét futam kerül értékelésre a bajnoki pontversenyben.

A soron következő állomás a DOBOZ Virtuális Finn Rally, ahol a korábbiakhoz hasonlóan, most is 12 gyorsasági szakasz került a programba, összesen 138 versenykilométerrel. A pályák előzetes feldolgozásához segítséget nyújthat az online műsorfüzet, melyben most is megtalálható a szakaszok térképei és a várható időjárási viszonyok mellett a bajnokságra regisztrált több, mint 2200 játékos neve és kategóriája. Az eredményeket folyamatosan nyomon lehet követni a bajnokság hivatalos eredményközlő oldalán, a Rallylive.hu weboldalon.

A verseny programjáért Pannuska Dávid a felelős. Dávid bajnok navigátorként kellő tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy a bajnokság színvonalához és a pénznyereményekhez méltóan kellően nehézre szabja a versenyt, de a hagyományoknak megfelelően a futam előtt egy videó bejelentkezéssel segíti a versenyzőket a helyes beállítások megtalálásában és a pályák adta nehézségekre is felhívja a figyelmet.

A korábbi évek futamgyőztesei és dobogósai alapján összeállított profik mellett természetesen az amatőr szimulátorosok is külön értékelésre kerülnek. Külön kategóriákban tudják még összemérni magukat a Seniorok, a Médiások, a Navigátorok és a Rallyongók.

A szervezők bíznak benne, hogy élvezetes és eredményes hétvégét tudnak majd maguk mögött a magyar szimulátoros közeg ralisai.

A K&H SIM Liga powered by HUMDA Dirt bajnokság állása három futam után:

# Pilóta Csapat Pont
1. Kasza Kristóf 565
2. Martinák Balázs TMC Rallysport 551
3. Fónagy Kristóf BORÍTSATOK VISSZA!!! Rally Team 540
4. Martin Márkó BORÍTSATOK VISSZA!!! Rally Team 536
5. Molnár Alex TMC Rallysport 486

A csapatbajnokság állása a 3.futam után:

# Csapat Pont
1. TMC Rallysport 1432
2. BORÍTSATOK VISSZA!!! Rally Team 1342
3. helyi-sport. hu Racing Team 1309
4. Car-Go! Virtual Rallye Team 1077
5. RTE Akadémia 695
ForrásDuEn.hu