Ezért fog Ricciardo hiányozni a McLarennek Norris szerint

Mivel Daniel Ricciardo két évet követően távozik a McLaren Forma-1-es csapatától, Lando Norris visszatekintett kettejük kapcsolatára csapattársakként.

Lando Norris, McLaren Daniel Ricciardo, McLaren

Fotót készítette: Steven Tee / Motorsport Images

Lando Norris elismerte, hogy hiányozni fog számára Daniel Ricciardo a McLarenből, miután „jó barátok” lettek. Ricciardo szereplése a wokingi alakulatnál a 2022-es Abu-Dzabi Nagydíjjal véget ért, miután közös megegyezéssel felbontották 2023 végéig szóló szerződését.

Helyére az újonc Oscar Piastri érkezik majd, aki Norris harmadik csapattársa lesz Forma-1-es karrierje során. A fiatal brit 2019-ben és 2020-ban Carlos Sainzcal is jó kapcsolatot ápolt, Abu-Dzabiban visszagondolva elmondta, úgy látja, eddig minden csapattársával jól kijött.

„Azt hiszem, ez olyasmi, ami minden csapattársamnál ott volt, mindegyikükkel jó kapcsolatunk volt. Jó barátok lettünk szerintem, a pályán és azon kívül is. Szerintem mindig nagy tisztelet volt közöttem és a többi pilóta között, aki velünk volt. De lehet, hogy Daniel később nem ezt fogja mondani!”

„Persze, azért elég jól megismeri ilyenkor egymást két ember, és ő az az arc, akivel talán a legszorosabban együtt dolgoztunk az elmúlt pár évben. Szóval ez mindenképpen feltételez valamilyen kapcsolatot, mindenképpen hiányozni fog, mert szerintem jó barátok lettünk. Együtt kezdtünk el fotózni, ami elég fura.”

Azóta kiderült, hogy Ricciardo a Red Bull tartalékpilótája lesz 2023-ban, Norris pedig örül neki, hogy még látni fogja a versenyeken: „Jó lesz, hogy Daniel még mindig ott lesz a paddockban jövőre. Szerintem az, hogy itt van a Forma-1-ben, nagyszerű dolog, szórakoztatásra született. Hiányozni fog, de azért fogunk még találkozni, király lesz.”


A Mercedesbe mehet Leclerc, ha nem teljesíti a Ferrari a kérését?

 

Legyél a Motorsport-közösség része

Csatlakozz a beszélgetéshez
Előző cikk Így oldotta meg a Ferrari a megbízhatósági problémáit a szezon végére
Következő cikk Russell "nehezen emésztette meg" társai sikerét a Williamsnél szenvedve

Legjobb hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások. Miért nem írja meg az elsőt?

Regisztrálj ingyen

  • Szerezz gyors hozzáférést a kedvenc cikkeidhez

  • Értesítések kezelése a legfrissebb hírekről és a kedvenc versenyzőkről

  • Hallasd a hangod a cikk kommentálásával.

Motorsport prime

Fedezd fel a prémium tartalmat
Feliratkozás

Kiadás

Magyarország